Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας: Συντετριμμένη η σύζυγός του, Μαρία Καρρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό χώρο η είδηση του θανάτου του Γιώργου Τράγκα, που έφυγε από τη ζωή νικημένος σε ηλικία 72 ετών νικημένος από κορονοϊό.

Η σύζυγος του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά όπως και τα παιδιά του είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

«Ήθελε να εμβολιαστεί. Όποιος πει κάτι άλλο δε λέει την αλήθεια. Ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να εμβολιαστεί κι έδινε μάχη με τον εαυτό του, με την ψυχολογία του, με τις φοβίες του, γιατί ήξερε ότι, όπως και να ‘χει, όσο καλό ή κακό εμβόλιο και αν είναι, σε έναν βαθμό θα τον προστατεύσει. Όποιος σας πει κάτι άλλο, δε λέει την αλήθεια. Δεν ήταν αντιεμβολιαστής», δήλωσε ο στενός του συνεργάτης Πάρις Κουρτζίδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 

Τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, εκδότη και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», ανακοίνωσε το νοσοκομείο «Σωτηρία».

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος “’Ελεύθεροι Άνθρωποι” σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου “’Η ΣΩΤΗΡΙΑ” ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου» ανέφερε η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης