Κιμ Καρντάσιαν: Κατέθεσε όλα τα έγγραφα του διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ

Ο χωρισμός της Κιμ Καρντάσιαν και του Κανιε Γουέστ μπορεί να έχει έρθει εδώ και καιρό ωστόσο το διαζύγιο του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού δεν έχει ακόμα εκδοθεί. Πλέον όμως για την Κιμ Καρντάσιαν αυτή η διαδικασία δε σηκώνει άλλη αναβολή μιας και η ίδια έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή της και έχει έρθει πολύ κοντά με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Η γνωστή επιχειρηματίας κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή όλα τα επίσημα έγγραφα που απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία και να μπορεί επιτέλους να χαρεί «ελεύθερα» τον έρωτά της με τον νεαρό ηθοποιό.

H Κιμ, ζήτησε από τον δικαστή να διευθετηθούν ξεχωριστά το ζήτημα της προσωπικής της κατάστασης και αυτό της κηδεμονίας των παιδιών της και έκανε ξεκάθαρο πως δεν την ενοχλεί να μοιράζεται την επιμέλεια των παιδιών της με τον γνωστό ράπερ, όμως σε καμία περίπτωση δε θέλει να φαίνεται σε κανένα επίσημο έγγραφο ότι είναι παντρεμένοι. Μάλιστα, η Κιμ προχώρησε και στην αλλαγή του ονόματός της, καταργώντας το επίθετο «Γουέστ» του πρώην της και κράτησε μόνο το «Καρντάσιαν».

Πηγή από το περιβάλλον της υποστηρίζει πως η ίδια δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους, ούτε την ενοχλεί η επικοινωνία που «πρέπει» να έχει με τον πρώην της για τα παιδιά τους. «Είναι δεμένη μαζί του, τον αγαπάει και αγαπάνε κι οι δύο τα παιδιά τους. Είτε τελικά, χωρίσουν, είτε όχι, η σχέση τους δε θα αλλάξει. Απλά, η Κιμ θέλει ξεκάθαρες καταστάσεις», δήλωσε στο ΤΜΖ.

Διαβάστε επίσης