Αιμίλιος Χειλάκης για Αθηνά Μαξίμου: «Εγώ δεν παντρεύτηκα μια μάνα παιδιού, παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στο Dot με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο ηθοποιός μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου και παραδέχτηκε δημόσια τον έρωτα που νιώθει γι’ αυτή.

«Εγώ δεν παντρεύτηκα μια μάνα παιδιού, παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Αν η Αθηνά γινόταν μάνα παιδιού μια χαρά. Δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης με τη Νάντια Μπουλέ να μη μπορει να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Στη συνέχεια δεν δίστασε να αναφέρθει στο λεπτό θέμα της υιοθεσίας και εξήγησε γιατί εκείνος και η σύζυγός του εγκατέλειψαν την ιδέα.

«Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Και συνειδητοποιείς ότι είναι σαν να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουμε ακούσει. Σε μία στιγμή που ψάχνεσαι, ακούς τα πάντα. Μαθαίνεις και από τους άλλους δρόμους. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο φωτεινοί δρόμοι, υπάρχουν και οι σκοτεινοί» ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Διαβάστε επίσης