Άρης Αργυρόπουλος: Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος

Ο πρωτότοκος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης Αργυρόπουλος, είναι πια 19 ετών και είναι ένας κούκλος.

Μητέρα και γιος έδωσαν την πρώτη κοινή συνέντευξή τους στο περιοδικό ΟΚ! και απάντησαν σε μία σειρά ερωτήσεων του Γιάννη Πουλόπουλου για το πως εξελίχθηκε η σχέση τους μέσα στα χρόνια.

Η Μαρία Μπακοδήμου παραδέχθηκε πως δε μπόρεσε να ξεφύγει από την κλασική ατάκα της ελληνίδας μάνας, «ζακέτα να πάρεις» αλλα και πως δεν επεμβαίνει ποτέ στα προσωπικά του γιου της, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Άρης.

Στην ερώτηση, πως ένιωθε ως παιδι χωρισμένων γονιών, είπε πως δεν ξέρει πως ειναι να μεγαλώνει κάποιοςς διαφορετικά καθως οι γονείς του χωρισαν πριν γεννηθει, “Δεν ξέρω πώς είναι διαφορετικά γιατί οι γονείς μου είχαν χωρίσει πριν γεννηθώ. Μη σου πω πως όταν ήμουν μικρότερος με βόλεψε κιόλας γιατί αν τσακωνόμουν με τον έναν, πήγαινα στον άλλο. Αλλά ακόμη και τώρα, αν έχω κάτι με τον πατέρα μου, δεν θα πω στη μητέρα μου «βοήθησέ με να το λύσω». Οι σχέσεις ήταν και είναι πάντα ξεκάθαρες.”

Ενώ ήταν κατηγορηματικός όσον αφορα την επενασυνεση τους.

“Όπως ένα παιδί θα αντιδράσει κάπως αν μάθει ότι ύστερα από τόσα χρόνια οι γονείς του χώρισαν, έτσι θα αντιδράσω κι εγώ αν μάθω ότι είναι ξανά μαζί. Θα αλλάξουν εντελώς οι ισορροπίες κι αυτό θα μου ήταν περίεργο. Μια χαρά είμαστε έτσι όπως είμαστε.”

Αρης Αργυρόπουλος: Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου με τον μικρότερό του αδελφό  [εικόνες] | ΖΩΗ | iefimerida.gr
Διαβάστε επίσης