Εριέττα Κούρκουλου: Mιλά για τον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο, τον έρωτα με τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση και τη γενναία μάχη με τον καρκίνο

Η Εριέττα Κούρκουλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά, Idols, η οποία ήταν αφιερωμένη στον πατέρα της Νίκο Κούρκουλου.

Η ίδια αναφέρθηκε στον έρωτα του αείμνηστου ηθοποιού με τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση, αλλά και στον αγώνα του με τον καρκίνο στον ρινοφάρυγγα.

Η έρωτάς τους ήταν δυνατός, παραμυθένιος όπως τον χαρακτήρισε η Εριέττα Κούρκουλου: “Αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει τη ζωή. ‘Ήταν από αυτούς που ακούς στα παραμύθια. Την κοίταζε και έλιωνε. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. Μας το τόνιζε και συνέχεια ειδικά όταν τσακώνονταν για εμάς τι στενοχωριόταν πάρα πολύ. Ήταν ο άνθρωπός του. Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν εκείνη, οι δυο τους και μετά εμείς. Στα περισσότερα ζευγάρια είναι τα παιδιά σου και μετά έχεις μία γυναίκα, έναν άνδρα αυτοί ήταν πρώτα οι δυο τους ομάδα και μετά τα παιδιά

περιέγραψε τη μάχη του πατέρα της με τον καρκίνο αποκαλύπτοντας πως το βίωσε εκείνη και η οικογένειά της: “Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μας από μικρή ηλικία. Δηλαδή πρέπει να αρρώστησε όταν εγώ ήμουν έξι χρονών. Δεν μας το είπε αμέσως αλλά το καταλαβαίνεις, όταν υπάρχει μια τέτοια αρρώστια μέσα σε ένα σπίτι δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τίποτα. Όσο μικρός και αν είσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία. Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του. Οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα.

Ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας που μεγαλώσαμε έτσι. Ο ίδιος προσπαθούσε να μας προετοιμάσει για αυτό που θα συμβεί, λέγοντας μας ότι “δεν θα είμαι πάντα κοντά σας αλλά αυτά που ζούμε και λέμε τώρα θα είναι όντως μαζί σας για πάντα”. Αρρώστησε τρεις φορές οπότε περάσαμε διάφορα στάδια. Σίγουρα καταλάβαινες ότι υπάρχουν εναλλαγές στον χαρακτήρα του καθώς έχανε και την υπομονή του, όσο αρρώσταινε, πιο εύκολα. Ποτέ δεν σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά του με τη μηχανή. Μέχρι την τελευταία εβδομάδα πήγαινε στο Εθνικό. Δεν είναι ένας άνθρωπος που τον είδαμε πολλές φορές διαλυμένο. Το πολέμαγε, φαινόταν ότι είχε κουραστεί, αλλά ήταν δυνατός μέχρι το τέλος“.

Διαβάστε επίσης