Μοντέλο της OnlyFans βγάζει στη φόρα όσους της στέλνουν ύβρεις

«Είσαι μια πόρνη που εκθέτει το κορμί της στο διαδίκτυο για φράγκα, αλλά επειδή είσαι όμορφη, που… σκύλα, θέλω να ρίξω στα τέσσερα, να σε …, μέχρι να λιποθυμήσεις». Το μήνυμα αυτό ήταν ένα από τα πολλά που έκαναν την Πέιτζ Γουόλεν, μοντέλο της πλατφόρμας ενηλίκων OnlyFans, να αρχίσει να εκθέτει τους αποστολείς των πρόστυχων, χυδαίων, υβριστικών αλλά και αλλόκοτων μηνυμάτων που έχει λάβει κατά καιρούς για να δουν τι «τραβάει» οι 300.000 ακόλουθοί της στο Instagram, αλλά και το πώς απαντά σε αυτά, «τρολάροντας» πολλές φορές τους αποστολείς. Όπως σε έναν άντρα που της έστειλε το μόριό του σε στύση: «Γεια σου μικρούλη!». 

Κάποιος άλλος της έγραψε: «Μου αρέσεις όπως μου αρέσει η γαλοπούλα μου: υγρή, καπνιστή, με μεγάλο στήθος, ξαπλωμένη ανάσκελα έτοιμη να τη φάω», στο οποίο η Πέιτζ απάντησε: «Υγρασία; Μ’ έχασες». Από τα χειρότερα που έχει λάβει είναι ένα που αναφερόταν στο… παιδί της (δεν έχει): «Ελπίζω να έχετε γιο και να δεχτεί bullying στο σχολείο με τα άλλα παιδιά να του δείχνουν φωτογραφίες σας. Θα είναι το κάρμα σου…»

Οι αναρτήσεις της αυτές έχουν ανοίξει ολόκληρη σειρά σχολίων καθώς πια τα δημοσιεύει την ώρα που τα λαμβάνει και οι ακόλουθοί της τη συμβουλεύουν τι να απαντήσει. Στην απάντησή της σε αυτόν το χρήστη: «Ελπίζω να έχεις πέτρα στα νεφρά», ένας ακόλουθος έγραψε πως «η πέτρα θα ήταν το καλύτερο που θα έβγαινε από αυτόν», ενώ σε αυτόν που της έστειλε το μόριό του ένας ακόλουθος τη συμβούλευσε να ρωτήσει «πού είναι το υπόλοιπο;» και ακολούθησε μπαράζ χιουμοριστικών σχολίων. Ωστόσο κάποιος αναρωτήθηκε: «Αυτός ο λογαριασμός μου φέρνει χαρά! Γιατί όλοι αυτοί οι τυχαίοι άντρες πιστεύουν ότι μας ενδιαφέρει τι θέλουν;»

Πηγή: Εφημερίδα On Time

Διαβάστε επίσης