Άλεκ Μπάλντουιν: Συγκινεί η σύζυγος του – «Είμαι εδώ για να γιατρέψω όποιον πόνο σου μπορώ, σε αγαπώ»

Η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν, Χιλάρια, μια μέρα μετά την πρώτη συνέντευξη του συζύγου της για την τραγωδία στο σετ του «Rust» έγραψε μια συγκινητική ανάρτηση απευθυνόμενη στο σύζυγό της.

«Είμαι εδώ σε αγαπώ, θα σε φροντίσω. Αυτές ήταν οι μόνες λέξεις που μου ήρθαν στο μυαλό όταν μάθαμε ότι η Χαλίνα πέθανε», έγραψε στο Instagram.

«Είμαι εδώ, σε αγαπώ και θα σε φροντίζω. Αυτά ήταν τα μόνα λόγια που μου ήρθαν (στο μυαλό) όταν μάθαμε ότι η Χαλίνα είχε πεθάνει. Θυμάμαι ότι έλεγα αυτή τη φράση ξανά και ξανά. Η φρικτή απώλεια, το βασανιστήριο για την οικογένειά της, και εσύ, ο σύζυγός μου, βιώνατε αυτόν τον αδιανόητο εφιάλτη» έγραψε στη μακροσκελή της ανάρτηση.

«Εκείνη τη στιγμή, χαραγμένη στη μνήμη μου, φωτογράφοι να σε περιτριγυρίζουν, όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο να καταγράφουν την αγωνία σου. Δεν μπορούσα να είμαι κοντά σου για να σε αγκαλιάσω, τη σύνδεσή μας μέσω τηλεφώνου, μια εικόνα για να δει ο κόσμος.

»Μερικές φορές αναρωτιέμαι πόσα μπορεί να αντέξει ένα σώμα, ένα μυαλό. Δεν θέλω να σε χάσω….Είμαι περήφανη για σένα. Φοβόμαστε και καταρρακωνόμαστε όταν κάποιοι μιλούν για εμάς, κουτσομπολιά, συνωμοσίες, Όλες τις καταραμένες απόψεις. Τα πάντα διαστρεβλώνονται ή ακόμη και είναι αποκυήματα φαντασίας.

»Έχασα τη φωνή μου σε αυτόν τον γιγάντιο κυκλώνα των σύγχρονων μέσων ενημέρωσης, των κοινωνικών δικτύων και των «ειδήσεων». Σταμάτησα να μιλάω από φόβο. Πάντα με ενθαρρύνεις να μιλάω, να χρησιμοποιώ τη φωνή μου, να παραμένω αληθινή. Είχες δίκιο και συνεχίζεις να με εμπνέεις.

»Άλεκ, είμαστε ακατάστατοι, αφιλτράριστοι και οι καρδιές μας είναι γυμνές, αυτό μας κάνει στόχους και είμαστε τόσο ευαίσθητοι που είναι εύκολο να μας πληγώσει κάποιος» γράφει σε άλλο σημείο της ανάρτησής της.

Και συνεχίζει «Επιστρέφω λοιπόν στο «Είμαι εδώ, σε αγαπώ και θα σε φροντίσω». Τιμούμε τη Χαλίνα και την οικογένειά της. Ελπίζουμε να καταλάβουμε πώς συνέβη αυτό και θα κάνουμε ότι ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Άλεκ μου, είμαι εδώ για να γιατρέψω όποιον πόνο σου μπορώ. Δεν πάω πουθενά. Για να είμαστε ο Άλεκ και η Χιλάρια, οι ακατάστατοι, με τα δυνατά συναισθήματα αλλά πολλή πολλή αγάπη μέχρι το τέλος» καταλήγει η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν.

Διαβάστε επίσης