The Bachelor: H αποχώρηση της Αθηνάς και το πρώτο δημόσιο μήνυμα

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε μία ακόμα “Τελετή των Ρόδων” όπου ο Αλέξης Παππάς έπρεπε να επιλέξει την κοπέλα που δεν θα έπαιρνε τριαντάφυλλο και θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο bachelor αποφάσισε να μη δώσει τριαντάφυλλο στην Αθηνά, η οποία δεν έκρυψε την απογοήτευη της.

«Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά. Του άνοιξα την καρδιά μου. Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα, τον ευχαριστώ για την πορεία που είχαμε και τα πράγματα που έκανε για μένα. Εύχομαι να βρει τον αληθινό έρωτα» είπε η Αθηνά μετά την αποχώρησή της.

Το πρωί, η 33χρονη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

“So comes snow after fire, and even dragons have their ending!”

Ακόμα και αν το ταξίδι στο @thebachelorgr έφτασε στο τέλος του, το ταξίδι της ζωής είναι ατελείωτο. Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή. Η χαρά δεν βρίσκεται στον τερματισμό αλλά στη συμμετοχή. Στόχευε στον ουρανό, περπάτησε αργά και απόλαυσε το κάθε σου βήμα. Είναι αυτό το μικρό βήμα μαζί με όλα τα υπόλοιπα που θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σου.

Το ταξίδι αυτό λοιπόν ήταν μια μοναδική εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μέρος του. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο σε όλους εσάς δηλαδή που με παρακολουθείτε, έχετε στείλει και στηρίξει. Με συγκινήσατε υπόσχομαι να κρατήσω το ενδιαφέρον σας και να προσπαθήσω να κάνω την καθημερινότητα σας λίγο πιο ευχάριστη . Να θυμάστε είστε όλοι υπέροχοι, ολοκληρωμένοι και μοναδικοί ακριβώς όπως είστε. Εάν θέλετε να αλλάξετε το οτιδήποτε ή υπάρχει κάτι με το οποίο δεν είστε ευχαριστημένοι, απλά κάντε το πρώτο βήμα και το δικό σας ταξίδι για να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε μόλις άρχισε ! Σας αγαπώ

Διαβάστε επίσης