J2US – Μαρίνα Πατούλη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η απόφαση να παραμείνει στο show

Με μια άκρως εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα εμφανίστηκε η Μαρίνα Πατούλη στο stage του J2US όπου ερμήνευσε την «Κυρά Γιώργαινα» μαζί με τον Στέλιο Διονύσιου.

Τηρώντας την υπόσχεσή που έδωσε την περασμενη εβδομάδα μετα την απόφαση της να αποχωρήσει απο το show, εμφανίστηκε στο σημερινό live κλέβοντας τις εντυπώσεις.

J2US: Το golden girl Μαρίνα Πατούλη έκανε την ανατροπή και μένει στον  διαγωνισμό - «Όπου και να πάει ο κάθε Γιώργος σε εσενά θα γυρίσει» | Znews

Η κριτική επιτροπή, η οποία δεν στάθηκε τόσο στην ερμηνεία όσο στην πολύ καλή της διάθεση που διέφερε αρκετά από τα προηγούμενα live, της έδωσε 32 βαθμούς.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω εισπράξει τόση αγάπη και από εσάς σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Έχω μάθει να αγωνίζομαι. Περνάω πολύ όμορφα που δεν μπορώ να χαλάσω χατήρι στον αγαπημένο Νίκο Κοκλώνη. Λέτε να μείνω; Ή θα κουφαθείτε;» είπε η Μαρίνα Πατούλη αρκετά ευδιάθετη μετά την προτροπή του Νίκου Κοκλώνη και της κριτικής επιτροπής να παραμείνει στο J2US.

Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια από το celebrity room η ίδια αποφάσισε να παραμείνει τελικά στο J2US καθώς δεν μπορεί να χαλάσει χατήρι στον Νίκο Κοκλώνη.

Διαβάστε επίσης