Φαίη Σκορδά: Η απάντηση στον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη για το “ορνιθώνας”

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να απαντήσει στον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη Λιγνάδη και την επιστολή που έστειλε απαντώντας στον Σωτήρη Χατζάκη. Μέσα στην επιστολή, ο Γιάννης Λιγνάδης άφηνε αιχμές για το Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά.

«Γιατί να προβάλουμε το απόσπασμα αυτής της επιστολής; Υπό ποια θέση; Έχει μία θέση σε ένα περιβάλλον εργασιακό που ο λόγος του αξίζει μίας προβολής; Ο αδερφός του Λιγνάδη τι είναι ο αδερφός του Λιγνάδη;» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Το απόσπασμα από την επιστολή και τα υπονοούμενα για το Πρωινό

«Ο κατά το παρελθόν διατελέσας Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, εμφανίστηκε και δεύτερη φορά (!), δια ζώσης, στον ίδιο πρωινάδικο «ορνιθώνα» (!), για να λιθοβολήσει εκ νέου, κατά πρόσκλησιν (αν όχι και κατά παραγγελίαν) «εσκοροδισμένης κουτόρνιθας», η οποία φουσκωμένη από αέρα ναρκισσισμού και κουφόνοιας, τελευταίως δεν παύει να καμώνεται την ένθερμη «δικαιωματίστρια» και σταυροφόρο του νεόκοπου «μιτουισμού», τη στιγμή που η ίδια καθημερινώς επιδίδεται σε άγριο κανιβαλισμό προσωπικοτήτων (με εμμονή στον Δ.Λ), υποκινώντας και διακινώντας το «μιτουικό» μόρφωμα στη νέα του μετάλλαξη: την ανοιχτή πρόσκληση του κοινού των media στην ανθρωποφαγία. Αφήνω κατά μέρος την κανιβαλίζουσα τηλεπερσόνα, θεωρώντας την απλώς ένα από τα πολλά νοσηρά συμπώματα της δυστοπίας και του πολιτιστικού εκβαρβαρισμού της ελληνικής κοινωνίας που ανθοφορούν και απαστράπτουν στην τηλεοπτική πραγματικότητα (και όχι μόνο)».

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά:

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος της επιστολής, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Φαντάζομαι ότι εννοούσε εμένα. Εγώ σαν άνθρωπος, ακόμα και σε αυτό, αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στεναχώρια, το οποίο είναι πολύ σεβαστό. Ακόμα και αν…».

Λίγο αργότερα και μετά τη δήλωση- απάντηση του Σωτήρη Χατζάκη στον Γιάννη Λιγνάδη, η παρουσιάστρια επεσήμανε: «Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στην λογική να απαντήσω ούτως ή άλλως. Εγώ οφείλω να πω κάτι, ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα μία ανάρτηση στα προσωπικά μου social. Ποτέ! Το κάνω μέσα από την εκπομπή γιατί υπήρχε αυτή η θεματολογία. Αν ήθελα να το πάρω σε ένα προσωπικό επίπεδο πάνω μου, τότε που έκανα αυτές τις συνεντεύξεις, μετά ανέβαζα αυτά που έπρεπε να ανεβάζω. Αν ήθελα να το εκμεταλλευτώ, έγραψαν τότε κάποιοι άνθρωποι και κάποιοι κριτικές που θα μπορούσα να τις κάνω repost. Δεν το έκανα από σεβασμό. Εμείς απλώς κάνουμε τη δουλειά μας».

Διαβάστε επίσης