Ζώδια Σήμερα 1/12 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη ξεκινά από τον τομέα των συνεργασιών σου και μετακινείται αργότερα στον τομέα της οικειότητάς σου. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στις σχέσεις σου και γίνεσαι πιο ευαίσθητη απέναντι στο συναίσθημα. Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από μήνες βοηθώντας σε να αποφασίσεις ποια στοιχεία της ζωής σου πρέπει να τελειώνουν ή να πάνε σε ένα ράφι. Τις επόμενες εβδομάδες το να βασίζεσαι στη διαίσθησή σου έρχεται φυσικά μετά από μια περίοδο αμφισβήτησης. Η συναισθηματική σου ζωή ωστόσο κρύβει σημαντικές ευκαιρίες.

Ταύρος
Η κοινωνική σου ζωή έρχεται στο επίκεντρο με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των συνεργασιών σου για μερικές μέρες. Ενώ μπορεί να μην είσαι στο αποκορύφωμά σου ενεργειακά, καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές υποχρεώσεις ικανοποιητικά. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να χρωματίσεις και να ευχαριστήσεις τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην παρασύρεσαι σε παιχνίδια φαντασίας.

Δίδυμοι
Ο συναισθηματικός προσανατολισμός στρέφεται στο να φροντίζεις τις δουλειές και να προσέχεις τις λεπτομέρειες με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Ο Ποσειδώνας τελειώνει την ανάδρομη πορεία του σήμερα και μπορεί να βοηθήσει και να ξεμπλοκάρει ένα θέμα σταδιοδρομίας, κατεύθυνσης ή στόχου ακόμα και ένα σημαντικό έργο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη φαντασία και ενίσχυση του πάθους. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε βάζουν στη διαδικασία να ξαναονειρεύεσαι.

Καρκίνος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον δημιουργικό σου τομέα για μερικές μέρες, κάτι που μπορεί να σε απελευθερώσει συναισθηματικά σε ορισμένα επίπεδα. Αν και μπορεί να αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη με αυτήν τη διέλευση, οι επικοινωνίες σήμερα μπορεί να δυσκολεύουν το να δώσεις προτεραιότητα ή να συγκεντρωθείς σε σημεία. Κάποιες μικρές απογοητεύσεις στα εργασιακά δεν είναι ικανές να ρίξουν την ενέργειά σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει καλή διάθεση και σε παρασύρει ερωτικά. Εάν είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και σκέψου αισιόδοξα. Το σύμπαν συνωμοτεί.

Λέων
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο χαμηλότερο σημείο του ηλιακού σου χάρτη είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη για λίγη χαλαρότητα ή απλότητα. Ίσως χρειαστεί να περάσεις λίγο χρόνο σε άνετο περιβάλλον ή μόνη σου για να κατανοήσεις τις ανάγκες σου. Νιώθεις πνευματικά ανανεωμένη με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία μετά από αρκετούς μήνες. Ημέρες αναβλητικότητας για τα οικονομικά και τις εξαρτήσεις πλησιάζουν στο τέλος τους. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον.

Παρθένος
Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα των επικοινωνιών σου για μερικές μέρες και μπορεί να αναζητάς λίγη επιπλέον ψυχική διέγερση ή ποικιλία. Μικρές εντάσεις αναδεύονται σήμερα και μπορεί να νιώσεις πίεση. Επίσης σήμερα ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία και ως αποτέλεσμα απολαμβάνεις μια ανανέωση του πνεύματος και περισσότερη πίστη σε μια σχέση ή μια φιλία. Ήρθε η ώρα να τελειοποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να πάρεις πρωτοβουλίες. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Ο Ποσειδώνας τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και αρχίζεις να αισθάνεσαι καλύτερα για τις προσπάθειες να βελτιώσεις την εργασία, την υγεία και τις καθημερινές σου ρουτίνες. Αυτή η άμεση στροφή σε βοηθά να καθαρίσεις το μυαλό σου από ανησυχίες ή ενοχές. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις προκαλούν μια ένταση. Ο ερωτικός σύντροφός σου ίσως νιώσεις πως γίνεται λίγο καταπιεστικός. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διαλλακτικότητα.

Σκορπιός
Η αλλαγή της πορείας του Ποσειδώνα μπορεί να έρθει ως ώθηση σε όλα τα ρομαντικά και δημιουργικά πράγματα στη ζωή σου και είναι καιρός να ανακαλύψεις τις χαρές σου. Σε ενθαρρύνει επίσης να πιστέψεις στα όνειρά σου και να καθαρίσεις το μυαλό σου από σχέδια που δεν σε εξυπηρετούν πλέον, έτσι ώστε να κάνεις χώρο για νέα. Ακούς την καρδιά σου ακόμα κι αν δεν έχεις όλες τις απαντήσεις και πλησιάζεις περισσότερο τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, καιρός να τα βρεις με τον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν.

Τοξότης
Απολαμβάνεις περισσότερη διαύγεια ή κίνηση προς τα εμπρός με την οικογένεια, τις συνθήκες διαβίωσης με τον Ποσειδώνα να επανέρχεται σε ορθή πορεία. Τα όνειρα και τα σχέδια αρχίζουν πάλι να σε απασχολούν ευχάριστα. Μικρές εντάσεις στα εργασιακά απόφυγέ τες και αντιμετώπισέ τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη φαντασία που είναι στο χέρι σου να προσθέσεις. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε το άγχος και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Το να αφιερώσεις χρόνο στο να χαλαρώσεις, να ανανεωθείς και να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Ίσως καταλάβεις καλύτερα γιατί συνέβη κάτι στο παρελθόν, καθώς ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από αρκετούς μήνες. Ξαναπιστεύεις στους στόχους και τα σχέδιά σου, κυρίως τα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου προετοιμάζει κάτι ευχάριστο και διαφορετικό. Εάν είσαι μόνη, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με μια πρόσφατη γνωριμία.

Υδροχόος
Η Σελήνη φτάνει στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος για μερικές μέρες και θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στις ευθύνες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Με την άμεση στροφή του Ποσειδώνα οι στόχοι και τα όνειρά σου φαίνονται πιο εφικτά κι αυτό σου ανεβάζει τη διάθεση. Η βιασύνη ωστόσο στα εργασιακά θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακές αποφάσεις και ενέργειες. Η συναισθηματική σου ζωή επαναφέρει τις ισορροπίες.

Ιχθείς
Η άμεση στροφή του Ποσειδώνα συμβάλλει σε μια καλύτερη αίσθηση ευεξίας σε σένα. Θα υπάρξει μια κίνηση προς τα εμπρός σε έργα ή προσωπικά σχέδια τις επόμενες εβδομάδες ή θα έχεις περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη στα όνειρά σου. Τα σχόλια επίσης τώρα μπορούν να σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις κάποιες απαραίτητες και χρήσιμες αλλαγές. Το να σκέφτεσαι το παρελθόν, τα λάθη ή τις πληγές στη συναισθηματική σου ζωή δεν σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά.

Διαβάστε επίσης