Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου: “Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών”

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS είναι η σημερινή και ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για τη δική του εμπειρία .


Πριν από μερικά χρόνια, σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο ίδιος είχε αποκαλύψει την ιστορία της οικογένειάς του και τις συνέπειες που είχε πάνω του.

«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας. Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως η αποκάλυψη αυτή κλόνισε τις σχέσεις με τον πατέρα του, τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο. 

«Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα». 

Διαβάστε επίσης