J2US – Δέσποινα Βανδή εναντίον Μαρίνας Πατούλη: “Μην επικαλείστε τον φιλανθρωπικό σκοπό με ενοχλεί”

Στη σκηνή του J2US βρέθηκαν μαζί το βράδυ του Σαββάτου ο Θάνος Πετρέλης και η Μαρίνα Πατούλη. Σε ένα ντουέτο, όμως, το οποίο κάθε άλλο παρά ενθουσίασε την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την ενόχληση της αφού δεν άκουσε την Μαρίνα Πατούλη να τραγουδά, αφού το κομμάτι ήταν πάνω στον Θάνο Πετρέλη.

Δέσποινα Βανδή: Ευτυχώς σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος, ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για σένα Θάνο, θα έπρεπε να την βοηθήσεις να τραγουδήσει στην δική της τονική. Θα έπρεπε να αλλάξετε τόνο ή τραγούδι. Για να σταθεί ένας άνθρωπος να τραγουδήσει σημαίνει ότι πρέπει να έχει τονικότητα. Να αλλάζατε τραγούδι, νιώθω ότι το τραγούδι την εξέθεσε και προσωπικά αισθάνθηκα ότι δεν το ήθελε.

Μαρίνα Πατούλη: Αν μου επιτρέπετε για αυτό το τραγούδι που λατρεύω να ακούω, το τόλμημα ήταν που στάθηκα εδώ για να το πω, αλλά και για τον φιλανθρωπικό σκοπό που είμαι εδώ για να δοκιμαστώ.

Δέσποινα Βανδή: Ακούστε παιδιά να σας πω κάτι μην επικαλείστε συνέχεια τον φιλανθρωπικό σκοπό με ενοχλεί προσωπικά, σίγουρα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά αλλά αισθάνθηκα ότι ήσουν άβολα αμήχανα και απολαύσαμε μόνο τον Θάνο. Εδώ είμαστε για να ακούμε εσένα.

Διαβάστε επίσης