Ζώδια Σήμερα 27/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Είσαι εξαιρετικά παραγωγική σήμερα και επίσης σε καλή κατάσταση για αγορές ή βελτιωμένες μεθόδους χειρισμού των καθημερινών σου υποθέσεων. Καθώς η μέρα προχωρά μπορείς να καταλήξεις διαισθητικά σε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που σε οδηγεί σε μια συναρπαστική κατεύθυνση. Ταυτόχρονα αναγνωρίζεις την ανάγκη συγκέντρωσης, εστίασης και εξιδανίκευσης θέτοντας λογικούς στόχους. Η συναισθηματική σου ζωή σήμερα έχει σασπένς και ενδιαφέρον.

Ταύρος
Ενώ απολαμβάνεις τις ευθύνες σου περισσότερο από ότι συνήθως, άλλο ένα μέρος του εαυτού σου απλά δεν θέλει να είναι δεδομένη η αποτελεσματικότητα και η αυτοθυσία. Εάν η προσοχή στις ευθύνες σου ήταν υπερβολική τελευταία θα μπορούσε να νιώσεις έντονα την ανάγκη να ξεφύγεις από όλα αυτά. Η ψυχική ανανέωση είναι απαραίτητη τώρα και μπορείς να μάθεις πολλά για τα εσωτερικά κίνητρά σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί ιδιαίτερα και κυρίως αν είσαι μόνη.

Δίδυμοι
Ενώ εκφράζεις ευθέως την προσωπικότητά σου αυτές τις μέρες είσαι πιο προστατευτική ή στοχαστική με τις επιθυμίες, τα σχέδια ή τις σχέσεις σου. Είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις για αυτό απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις με συναδέλφους ή αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο γνωρίζοντας το ότι μπορεί να εκπέμπεις μεικτά μηνύματα σε βοηθά να συμπληρώσεις τα κενά που χρειάζεσαι. Πρόσθεσε ενδιαφέρον στη συναισθηματική σου ζωή παίρνοντας πρωτοβουλίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη σημερινή μέρα στον πολυάσχολο, περίεργο και συνδεδεμένο ηλιακό 3ο οίκο σου κρατώντας σε σε επιφυλακή. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρεις συμβουλές και ιδέες. Ωστόσο δεν είναι εύκολο να διευθετήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, ιδιαίτερα στις σχέσεις καθώς έρχονται σε αντιπαράθεση. Σήμερα και αύριο θα μπορούσες να έχεις υπέροχες ιδέες για το πως να επιδιώξεις καλύτερα έναν συγκεκριμένο στόχο και να μπορείς να στήσεις τις στρατηγικές σου. Η συναισθηματική σου κατάσταση μπορεί να μην σε ικανοποιεί όμως έχεις την τάση να συμβιβάζεσαι.

Λέων
Ενώ η καρδιά σου είναι με τις στενές σχέσεις σου, φλέγεσαι όταν πρόκειται για δουλειά ή επιδιώξεις υγείας. Ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις όλα όσα θα ήθελες να κάνεις σύμφωνα με τα πρότυπά σου. Προσπάθησε να μειώσεις την πίεση και το άγχος. Η τμηματοποίηση ή η απλοποίηση μπορεί να είναι μια σημαντική απάντηση. Υπάρχουν ευκαιρίες να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου αρκεί να τις εντοπίσεις. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και επιδίωξε ευχάριστες συναντήσεις.

Παρθένος
Συχνά απολαμβάνεις να κάνεις τα πράγματα να λειτουργούν αρμονικά με την καθημερινή σου ρουτίνα ή τις δουλειές σου αυτές τις μέρες, αλλά η προσωπική σου ζωή είναι συχνά μια διαφορετική ιστορία. Θέλεις να σκάψεις βαθύτερα μέσα σου και κάποιοι φόβοι σου μπορεί να εμποδίσουν την εστίασή σου. Μπορείς να ανακαλύψεις ευκαιρίες για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εάν είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι από τα λεγόμενα τρίτων και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Ζυγός
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου έχοντας κάποια προβλήματα εστίασης ή αποφάσεων. Καθώς η μέρα προχωρά βρίσκεις τις ισορροπίες σου ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν σπουδές, προσωπικά ενδιαφέροντα ή διασυνδέσεις. Το να αφοσιωθείς σε μια εργασία σε βοηθά να απελευθερωθείς από την ένταση και να βελτιώσεις τη διάθεσή σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υποδηλώνοντας την ανάγκη σου κυρίως να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Αν και υπάρχει περισσότερη χαρά και μαγεία στην προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες έχεις την τάση να κάνεις σκληρή δουλειά με προσωπικά ενδιαφέροντα και έργα. Καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε καλύτερη κατάσταση για να αφοσιωθείς σε οικονομικά ζητήματα, προσωπικά υπάρχοντα ή στο να αναπτύξεις κάτι ιδιαίτερο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανακτά το ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλον. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις προμηνύονται για σήμερα.

Τοξότης
Η διέλευση της Σελήνης σήμερα ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σου, υποστηρίζει τις επιλογές και την προσοχή σου στα καθήκοντα, τη φήμη και τις επιδόσεις σου. Αν και μπορεί να μην είναι εύκολο να βρεις μια περιοχή εστίασης καθώς ξεκινάς τη μέρα, όσο περνούν οι ώρες βρίσκεις τους ρυθμούς σου. Συνδέεσαι με αυτό που θέλεις πραγματικά, επιδεικνύεις τις ικανότητές σου και αναλαμβάνεις την ηγεσία. Η συναισθηματική σου ζωή έχει εκπλήξεις και σε καλύπτει ψυχικά.

Αιγόκερος
Είναι καλύτερο να προσέχεις την τάση να εκτιμάς λανθασμένα τα επίπεδα της ενέργειάς σου. Μπορεί να χρειαστεί να επιλέξεις διαφορετική διαδρομή ή να αποβάλεις την πίεση για να κάνεις πάρα πολλά. Για να μπορέσεις να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς ίσως χρειαστεί να αλλάξεις την προοπτική ή τη στάση σου. Πρόσεξε για έναν τρόπο που κάνει τους άλλους να πιστεύουν πως είσαι αδιάφορη. Η συναισθηματική σου ζωή ωστόσο κρύβει εκπλήξεις.

Υδροχόος
Ενώ μπορεί να θέλεις να κάνεις σχέδια σήμερα μια όψη Δία – Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει διλήμματα. Προσπάθησε να κάνεις ένα διάλειμμα από την προώθηση των σχεδίων σου έτσι ώστε τα συναισθήματά σου να έχουν την ευκαιρία να προλάβουν τις πράξεις σου. Σήμερα και αύριο οι φίλοι είναι σε μεγαλύτερη εστίαση και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι, οι επιθυμίες και τα όνειρά σου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μικρές λεπτομέρειες μπορεί να σου δημιουργήσουν επίσης συναισθηματικά διλήμματα.

Ιχθείς
Οι άνθρωποι μπορεί να μην βλέπουν την πιο ήπια πλευρά σου ή να μην μαθαίνουν τα αληθινά σου συναισθήματα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις σήμερα. Το να έχεις υπόψη σου αυτήν την τάση μπορεί να σε βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου. Κι αν είσαι μόνη, επιδίωξε να έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε επίσης