Εριέττα Κούρκουλου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον γυναικολόγο της Κωνσταντίνο Πάντο

Πριν από περίπου 40 ημέρες, η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μία ανάρτηση στο instagram, θέλοντας να μοιραστεί την χαρά της με τουςς ακολούθους της, μιας και στο παρελθόν δεν είχε κρύψει τις προσπάθειες αλλα και τις δυσκολίες που αντιμέτώπισε ώστε να μπορεσει να κυοφορήσει

Σήμερα το πρωί, η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον γιατρό της, κ. Κωνσταντίνο Πάντο και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον γυναικολόγος της.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου:

«Είναι ο άνθρωπος πίσω από το ατυχές σποτάκι, του οποίου την προσέγγιση κατακρίναμε όλοι. Είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το συνέδριο που ποτέ δεν έγινε, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις. Είναι όμως και ο άνθρωπος που μας χάρισε το παιδί μας και γι’ αυτό, του χρωστάμε τα πάντα.

Αυτή η ανάρτηση δε έχει σκοπό να φέρει δουλειά στον συγκεκριμένο γιατρό, αρχικά γιατί δεν το χρειάζεται και δεύτερον, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε κάθε άνθρωπο ή ζευγάρι που προσπαθεί για παιδάκι, ταιριάζει κάτι διαφορετικό (όπως επισημαίνω σε όποιον με ρωτάει).

Κάνω αυτή την ανάρτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα για ένα λάθος. Ο κος Πάντος έχει χαρίσει χιλιάδες παιδιά σε ανθρώπους που είχαν χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και είναι από τους καλύτερους επιστήμονες στην χώρα.

Για αρκετό καιρό, δεν αισθανόμουν άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπέστη, αλλά αυτό το προφίλ το άνοιξα για να λέω αλήθειες και ο κος Πάντος είναι μέρος της δικιάς μας, πιο όμορφης αλήθειας».

Διαβάστε επίσης