Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση για την κακοποίηση που δέχθηκε από σύντροφο της – “Το κεφάλι μου βρήκε στο πλακάκι”

Με αφορμή τνς παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Άννα Μαρία Βέλλη επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πιο πληγωμένες πτυχές του εαυτού της. Εκείνες που δημιουργήθηκαν στην ίδια στο παρελθόν και έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες ως και σήμερα στη μνήμη της.

Η influencer και παρουσιάστρια επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μελανιές στο πρόσωπο της.

Στο μήνυμα που την συνόδευσε, η Άννα Μαρία Βέλλη περιγράφει πως ο πρώην σύντροφός της την έριξε με βία πάνω στο πλακάκι και χτύπησε σοβαρά στο πρόσωπό της.

Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω;

Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν; Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε!!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ… Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. #together

Διαβάστε επίσης