Pamela Anderson: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς του πολυσυζητημένου sex tape με τον Tommy Lee

Το δίκτυο Hulu κυκλοφόρησε το trailer της νέας μίνι σειράς με τίτλο “Pam & Tommy”, η οποία θα περιγράψει τη θυελλώδη σχέση της Pamela Anderson με τον μουσικό Tommy Lee.

Η Lily James θα υποδυθεί την Pamela Anderson και ο Sebastian Stan τον Tommy Lee, ενώ στη σειρά θα συμμετέχει και ο Seth Rogen.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 και παντρεύτηκε 96 ώρες μετά! Απέκτησαν δύο γιους και χώρισαν τρία χρόνια αργότερα, μετά την αποκάλυψη της Anderson ότι ο Lee της επιτέθηκε. 

Η υπόθεση ωστόσο θα επικεντρωθεί στο ροζ βίντεο του ζευγαριού που έκλεψε ο Ραντ Γκοτιέ, ένας δυσαρεστημένος ηλεκτρολόγος που είχε εργαστεί στο σπίτι.

Μετά τον γάμο τους στο Μεξικό, η Anderson και ο Lee αποφάσισαν να καταγράψουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις σε βίντεο. Λίγο καιρό αργότερα, ένας ηλεκτρολόγος προσλαμβάνεται για εργασία από το ζευγάρι, αλλά ο Lee αρνείται να του πληρώσει τα 20.000 δολάρια, επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος.

Ο Ραντ Γκοτιέ αποφασίζει εκνευρισμένος να εισβάλλει κρυφά στο σπίτι με στόχο το χρηματοκιβώτιο, μόνο που εκεί εντοπίζει κάτι… καλύτερο. Μια κασέτα, το περιεχόμενο της οποίας μέχρι τότε αγνοεί. Για κακή τύχη του ζευγαριού, ο Γκοτιέ είχε εργαστεί παλαιότερα ως ηθοποιός σε αισθησιακές ταινίες κι έτσι γνωρίζει και τον τρόπο και τα κατάλληλα πρόσωπα για να κυκλοφορήσει το καυτό βίντεο. 

Αποτέλεσμα; Το βίντεο έσπασε ρεκόρ προβολών και “κατέβηκε” εκατομμύρια φορές από χρήστες του internet, ενώ παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα διασημότερα sex tape.

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Rob Siegel και τη σκηνοθεσία ο Craig Gillesppie. Η μίνι σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: cosmopolitan.com

Διαβάστε επίσης