Το πρώτο unisex προφυλακτικό έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο σεξ

Το σεξ είναι ένα δικαίωμα για όλους, αρκεί να τηρούνται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία μας πάνω από όλα και την αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Πολλοί ωστόσο βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες για να μην το φορέσουν, όμως τώρα ήρθε η ώρα να μπει τέλος σε όλο αυτό αφού ήρθε το πρώτο unisex προφυλακτικό που απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες και φέρνει την επανάσταση στη σεξουαλική μας ζωή.

Πώς λειτουργεί το unisex προφυλακτικό;

«Βασικά είναι ένα κανονικό προφυλακτικό με αυτοκόλλητο κάλυμμα», δήλωσε ο John Tang Ing Chinh, γυναικολόγος στην εταιρεία ιατρικών προμηθειών Twin Catalyst. «Είναι ένα προφυλακτικό με αυτοκόλλητο κάλυμμα που προσκολλάται στον κόλπο ή το πέος, καθώς και που καλύπτει την παρακείμενη περιοχή για επιπλέον προστασία», είπε ο Tang.

Η κόλλα εφαρμόζεται μόνο στη μία πλευρά του προφυλακτικού, που σημαίνει ότι μπορεί να αντιστραφεί και να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε φύλο.

«Από τη στιγμή που το βάλεις, συχνά δεν συνειδητοποιείς ότι είναι εκεί», σημειώνει ο εφευρέτης του Wondeleaf, αναφερόμενος στους επιδέσμους από το υλικό.

Ο Tang δηλώνει ότι το Wondaleaf είχε περάσει από αρκετούς γύρους κλινικής έρευνας και δοκιμών. Το πρώτο unisex προφυλακτικό θα είναι διαθέσιμο εμπορικά μέσω του ιστότοπου της εταιρείας αυτόν τον Δεκέμβριο.

«Με βάση τον αριθμό των κλινικών δοκιμών που έχουμε πραγματοποιήσει, είμαι αρκετά αισιόδοξος. Θα είναι μια σημαντική προσθήκη στις πολλές αντισυλληπτικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη ακούσιων εγκυμοσύνων και σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών», είπε ο Tang.

Κάθε κουτί Wondaleaf περιέχει δύο προφυλακτικά που κοστίζουν 14,99 ringgit (περίπου 2,62 £), καθώς και δύο φακελάκια λιπαντικού με βάση το νερό.

Διαβάστε επίσης