Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελπίδας για τον θάνατο του συζύγου της: “Πέθανε στα χέρια μου, ήταν τραγικές στιγμές”

Μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις πραγματοποίησε η Ελπίδα και βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα.

Έχοντας συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του J2US στο Mega, δεν δίστασε να κάνει τη σύγκριση με τους δυο τελευταίους κύκλους του μουσικού show με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως παρ’ όλο που πρόκειται για το ίδιο format το παλιό είχε πιο πολύ τη μορφή του διαγωνισμού σε αντίθεση με τη νέα εκδοχή του που είναι πιο διασκεδαστικό.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη απώλεια που τη σημάδεψε, καθώς ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2020 και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά, δήλωσε, πέθανε στα χέρια της, αλλά και για το έμφραγμα που υπέστη η ίδια μετά τον χαμό του.

“‘Εχει περάσει 1,5 χρόνος περίπου. Στις 3 Ιουλίου 2020 έχασα τον άνδρα μου και 4 Αυγούστου έπαθα το έμφραγμα. Ήταν από πίεση και μεγάλο στρες. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Έγινε ένα θέμα που αφορούσε οικονομικά ζητήματα και θέματα τραπεζών και πιέστηκα. Ήμουν μόνη μου στο σπίτι, πιέστηκα, ένιωσα έναν πόνο που νόμιζα ότι είναι μυικός, γιατί ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε. Έπαθε ανακοπή και τον κράτησα μην πέσει, μην ξέροντας ότι πέθανε. Ήταν τραγικές στιγμές, δεν θέλω να τις θυμάμαι”, δήλωσε αρχικά η Ελπίδα, ενώ πρόσθεσε πως όλα έγιναν τελικά για να επιβιώσει. “Ήρθε η κοπέλα που με βοηθάει συμπτωματικά και μου είπε ότι δεν μου αρέσει ο πόνος που νιώθετε. Μου πήρε την πίεση, είχε φτάσει στο τέρμα, και παίρνω αμέσως τον καρδιολόγο μου και μου έστειλε αμέσως ασθενοφόρο. Δεν καταλάβαινα τι έχω. Πονούσα πολύ και ίδρωνα. Πέρασε μια ώρα για να συνέλθω. Μου έκαναν μορφίνες για να συνέλθω από τον πόνο. Τα άκουγα όλα. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, τα παιδιά μου σκέφτηκα μόνο, τίποτε άλλο. Τώρα είμαι θηρίο, δεν καταλαβαίνω Θεό, είμαι μια χαρά πια”, πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως πέρασε ένα αρκετά άσχημο χρονικό διάστημα που όμως ανήκει πια στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης