Οι μεγάλοι οίκοι μόδας κυκλοφόρησαν τις εορταστικές τους καμπάνιες και μας ταξιδεύουν στον κόσμο των Χριστουγέννων!

Από Prada μέχρι Versace οι πολυσυζητημένοι και οι αγαπημένοι μας οίκοι μόδας κυκλοφορούν τις εορταστικές συλλογές τους που περιλαμβάνουν αντικείμενα που πρέπει να έχεις, όπως αξεσουάρ με μονόγραμμα και τοπ από παγιέτες. Περιέχουν άφθονο inspo και αξίζει να τους δώσεις μία ματιά, ίσως και παραπάνω.

Cartier

Ο οίκος κοσμημάτων και ρολογιών παρουσιάζει την καμπάνια «A celebration of Love» και μας βάζει από το πρώτο δευτερόλεπτο στο Χριστουγεννιάτικο mood που μας αξίζει! Διάσημοι celebrities, με κεντρικό πρόσωπο τη Monica Bellucci, χορεύουν και τραγουδούν μαζί με την επιτυχία του Roger Glover το 1974 «Love Is All».

Versace

Ο ιταλικός οίκος μόδας Versace προσκαλεί το κοινό του να αφεθεί στο πνεύμα των γιορτών και στις εποχιακές πολυτέλειες με μια νέα κινηματογραφική καμπάνια και έναν οδηγό δώρων.

Καθώς η περίοδος των εορταστικών αγορών ξεκινά λίγο νωρίτερα φέτος, τα brands ξεκινούν την εορταστική περίοδο με θεματικά και δημιουργικά μηνύματα. Η καμπάνια «Versace on Ice» ακολουθεί μια αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ καθώς προετοιμάζει και εκτελέσει μια ρουτίνα της, πλήρως εξοπλισμένη με κομμάτια από τη συλλογή διακοπών του Versace.

Prada

«Η μόδα και ο κινηματογράφος ενώνονται στην επιθυμία τους να πουν μια ιστορία που φέρνει κοντά τους ανθρώπους μέσα από κοινές εμπειρίες. Η καμπάνια 2021 Holiday μας μιλάει για αυτήν τη γιορτή: κινηματογράφο, μόδα, κοινότητα και όνειρα.» Αυτές ήταν οι δηλώσεις του οίκου κι εμείς πραγματικά δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα άλλο γιατί το βίντεο και η θεματική είναι απλά υπέροχα!

Neiman Marcus

Ο Neiman Marcus ανακοίνωσε τo ντεμπούτο της εορταστικής του καμπάνιας «Celebrate Big, Love Even Better», η οποία αποτυπώνει τον ενθουσιασμό και την ευτυχία του να μπορείς να γιορτάσεις με αυτούς που αγαπάς, κάτι που μας έλειψε πολύ τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Banana Republic

Ο φωτογράφος και σκηνοθέτης Richard Phibbs αγγίζει τις ιδέες της περιπλάνησης, του νέου ρομαντισμού και της εξερεύνησης στην εορταστική καμπάνια της Banana Republic. Το σκηνικό βρίσκεται στο κάστρο Raglan του 15ου αιώνα στην Ουαλία, όπου τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν φορώντας τη νέα εορταστική συλλογή.

Διαβάστε επίσης