Βρες το κόκκινο κραγιόν που σου ταιριάζει σύμφωνα με την επιδερμίδα σου

Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί ένα iconic item, που όσα χρόνια και αν περάσουν θα έχει κυρίαρχη θέση στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας.

Τα κόκκινα χείλη είναι εντυπωσιακά για κάθε στιγμή της ημέρας και προσθέτοντας αυτή τη πινελιά στο μακιγιάζ μας μπορούμε να απογειώσουμε κάθε μας εμφάνιση. Ποιά είναι όμως εκείνη η απόχρωση που ταιριάζει με την επιδερμίδα και το χρώμα των μαλλιών μας;

Για πολύ σκούρα επιδερμίδα

Για το σκούρο δέρμα η ιδανική επιλογή είναι ένα έντονο χρώμα όπως το βαθύ κόκκινο και το κόκκινο με μπλε υποτόνους.

Για σταρένια επιδερμίδα

Εάν έχετε σταρένια επιδερμίδα, τότε τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για εσάς καθώς απολαμβάνετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα κόκκινο κραγιόν. Τόσο τα ψυχρά όσο και τα ζεστά κόκκινα ταιριάζουν άψογα στο look μας. Ωστόσο, αν έχετε στο μυαλό σας μια κοραλλί απόχρωση πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το χρώμα μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται θαμπή, ειδικά αν ο υποτόνος σας είναι δροσερός.

Για πολύ ανοιχτό δέρμα

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, η ιδανική επιλογή είναι ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που θα χαρίσει ένταση στο look σας. Επιπλέον και τα ψυχρά κόκκινα ή αυτά που έχουν μια πιο μπορντό απόχρωση με μπλε υποτόνους αναδεικνύουν το beauty  look σας. 

Extra Bonus: Μια αληθινά κόκκινη απόχρωση, με ίσες ποσότητες του μπλε και του πορτοκαλί, είναι πιθανό να δείχνει υπέροχη σε κάθε τόνο δέρματος, επειδή κανένας τόνος δεν θα την κάνει να ‘ξεθωριάζει’.

Διαβάστε επίσης