Τζένη Μπαλατσινού: Η γνωριμία με τον Βασίλη Κικίλια, ο σύντομος χωρισμός και ο γάμος

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίου” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε για την γνωριμία της με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, τον σύντομο χωρισμός και τον γάμος τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού περιέγραψε την γνωριμία της με τον Βασίλη Κικίλια και είπε πως δεν πίστευε ότι θα ξαναπαντρευτεί, ούτε ότι θα έκανε σχέση με κάποιον άνδρα που δεν έχει κάνει τον κύκλο της ζωής του, υπογραμμίζοντας πως περίμενε να γνωρίσει κάποιον που να είναι στην ίδια κατάσταση ενώ αποκάλυψε τον σύντομο χωρισμό που είχαν. 

«Γνωριστήκαμε στην εκπομπή (σ.σ. Jenny-Jenny). Η ζωή είναι προκύπτουσα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, ότι θα κάνω τέταρτο παιδί. Επιδίωξε να κάνουμε παρέα. Ήθελε να παίξουμε τένις αλλά εγώ βαριόμουν και κάποια στιγμή δέχτηκα και έτσι ξεκίνησαν όλα… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον. Όταν είσαι ώριμος άνθρωπος και είσαι και ρεαλιστής, ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει και έχεις ν’ αντιμετωπίσεις ένα αύριο. Οπότε χωρίσαμε για οκτώ μήνες, σε αυτούς τους μήνες κάναμε τα πάντα κι εγώ κι εκείνος για να μείνουμε χωριστά. Και το περιβάλλον μας έκανε τα πάντα, θεωρώ όμως ότι στο τέλος η… αγάπη κερδίζει» υπογράμμισε η παρουσιάστρια. 

Βασίλης Κικίλιας: Ο χωρισμός για 8 μήνες και η εξομολόγηση για τη σχέση του  με την Τζένη Μπαλατσινού - Glance

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίστηκε με live σύνδεση στην εκπομπή και είπε για την σύζυγό του:

“Εξακολουθώ να είμαι παραδοσιακός τύπος και άνδρας και θεωρώ ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει δίπλα του. Από εκεί και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση. Εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου, πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπό μου και έτσι τον διεκδίκησα. Επειδή με την Τζένη δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με έντονες στιγμές και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους. Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ’ όλα η Τζένη είναι μητέρα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος”.

Διαβάστε επίσης