Ανθή Βούλγαρη: H δημόσια συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε με αφορμή τα κρούσματα του κορονοϊού


Δημόσια συγγνώμη ζήτησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» η Ανθή Βούλγαρη, με αφορμή το ζεϊμπέκικο που χόρεψε πριν από λίγες ημέρες όταν έμαθε τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.

«Επειδή τις τελευταίες τρεις μέρες έχουμε δεχτεί μια επίθεση. Εγώ την πήρα χαμπάρι χθες και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Κριθήκαμε λοιπόν γιατί στις 9 του μήνα, την ώρα που λέγαμε για τα κρούσματα, βάλαμε ένα ζεϊμπέκικο και χόρεψα εγώ. Κάποιοι είπαν λοιπόν πως αυτό είναι ασέβεια. Ασέβεια προς την κατάσταση, τους νεκρούς… Αν το πήρατε έτσι, για όσους το πήρατε έτσι, ζητώ συγγνώμη. Από την άλλη όμως θα σας πω ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου. Ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας δίνουμε με αισιοδοξία τις ειδήσεις» είπε η Ανθή Βούλγαρη, ενώ με τη σειρά του συγγνώμη ζήτησε και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, που έκανε λόγο για άτυχη στιγμή.

Tο θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν χθες η Αθηναϊς Νέγκα ξέσπασε κατά της Ανθής Βούλγαρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι την στιγμή που παρουσιάζονταν τα κρούσματα για τον κορονοϊό στην «Κοινωνία Ώρα Mega», η παρουσιάστρια χόρεψε, λέγοντας «Μη μου πείτε πόσα κρούσματα, έχουμε, μη μου πείτε ποτέ».

EL - Μετά τον ΣΑΛΟ που ξέσπασε, δημόσια συγνώμη ζήτησε η παρουσιάστρια για  το ζεϊμπέκικο των...κρουσμάτων - ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε επίσης