Γιώργος Θεοφάνους: H δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια Παντελίδη – “Αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος”

Συγγνώμη για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Παντελή Παντελίδη που οδήγησαν την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή εις βάρος του ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο μουσικοσυνθέτης, του οποίου οι αναφορές σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας Παντελίδη, μέσω Twitter απολογείται για τις δηλώσεις του λέγοντας ότι όσα είπε «πλήγωσαν και στεναχώρησαν».

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος. Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική» έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως, και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης.  Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…» κατέληξε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαβάστε επίσης