Η αφοπλιστική απάντηση της Βίκυς Κάβουρα για Κατερίνα Λιόλιου: “Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα” – Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Κατερίνα Λιόλιου, ωστόσο έδωσε μια απάντηση που ξάφνιασε αρκετούς.

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις για πράγματα όμως που δεν με ενδιαφέρουν. Εμένα με ενδιαφέρει να παίξω σε σειρά. Είμαι ηθοποιός, αυτό είναι που μ’ αρέσει και το έχω σπουδάσει», είπε αρχικά η ηθοποιός και η δημοσιογράφος τότε της ανέφερε «η Κατερίνα Λιόλιου είπε ότι της πρότειναν 5.000 ευρώ».

«Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα και τι της είπαν. Δεν μου πρότεινε ποτέ κανείς λεφτά γιατί δεν δέχθηκα να συνεχίσω την κουβέντα για να φτάσουμε στο θέμα των χρημάτων», απάντησε η Βίκυ Κάβουρα.

Το «Super Κατερίνα» και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησαν την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα.  

«Δεν θέλω να ξεκινήσω κάποια ίντριγκα, παιδιά, συγνώμη. . Είναι όλα τέλεια» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, στην κάμερα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης