Μαίρη Μπάρκουλη: Άστραψε και βρόντηξε κατά της Δέσποινας Βανδή

Νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε ανάμεσα στη Μαίρη Μπάρκουλη και την Δέσποινα Βανδή, μετά το τέλος του τελευταίου live του J2US.

Όλα ξεκίνησαν από τα σχόλια που έκανε η τραγουδίστρια στον Νίκο Μπάρκουλη για την ερμηνεία του στο τραγούδι «Κιβωτός».

«Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής Νικόλα, αλλά σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασες αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Ένιωσα την αμηχανία σου. Δεν το υποστήριξες» ήταν το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή.

Η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη, Μαρία, με μια σκληρή της ανάρτησή τα έβαλε με την Δέσποινα Βανδή, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο γιος της ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Κυρία Βανδή χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκιζετε… ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΣΤΟ VOICE.. Είναι στον τόνο λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία, όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν το τι θα κάνουν στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο.. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά… Οκ δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα.. Αλλά δεν θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν.. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΉΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΊΠΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.. ΟΣΟ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ..» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη στον προσωπικό της λογαριασμό, στη συνέχεια ωστόσο διέγραψε τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης