Κόντρα Καινούργιου – Μαγγίρα: Η Νικολέττα Ράλλη παίρνει θεση υπέρ της παρουσιάστριας του OPEN

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει από το απόγευμα της Κυριακής 15 Νοεμβρίου με το σατιρικό τρέιλερ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με πρωταγωνιστές τη Μπέττυ Μαγγίρα και την ομάδα της, με φόντο τον Πύργο του Άιφελ

Κάποιοι υποστήριξαν ότι στο σποτ, η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία φέτος αντικατέστησε την Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open,  σατιρίζει το ταξίδι της παρουσιάστριας του Alpha με τις συνεργάτιδές της στο Παρίσι.

Η Νικολέττα Ράλλη, που βρίσκεται στο ίδιο κανάλι με τη Μπέττυ Μαγγίρα, δίνει τη δική της οπτική για το τρέιλερ που προκάλεσε αντιδράσεις. 

«Λοιπόν κουκλάκια μου ζωγραφιστά. Μιας και έχω εμπειρία  λόγω δουλειάς. Το τρέιλερ που λέτε του “ποιος είναι πρωινιάτικα” έχει γυριστεί 100% στο τέλος της εκπομπής της Παρασκευής. Όπως συνηθίζεται να κάνουν αρκετές εκπομπές μετά το πέρας τους. Για να το έχουν έτοιμο για την επόμενη» έγραψε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη και συνέχισε:

«Εάν τσεκάρετε τα ρούχα του τρέιλερ και της εκπομπής της Παρασκευής. Βάζω και στοίχημα ότι θα είναι ίδια. Πράγμα που σημαίνει ότι η Κατερίνα Καινούργιου δε θα είχε κάνει καν check in στο Παρίσι. Μα πραγματικά ποιος τις δημιουργεί αυτές τις ίντριγκες» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης