Τα “top trends” στο μακιγιάζ ματιών

Η μόδα, αλλά και το μακιγιάζ μας διαφοροποιείται κάθε σεζόν και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Κι ενώ κάποια trends παραμένουν στην κορυφή και είναι διαχρονικά, δεν λείπουν οι νέες προσθήκες που δίνουν άλλο αέρα στην εμφάνιση μας.

Πάμε να δούμε ποια ειναι τα top trends για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2021 – 2022.

Λιλά σκιές ματιών

Λιλά σκιές ματιών

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για το μακιγιάζ ματιών την περίοδο Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 – 2022 θα είναι αναμφίβολα το λιλά. Η παστέλ αυτή απόχρωση κυριάρχησε με πολλούς τρόπους σε διάφορες διάσημες πασαρέλες.

Για παράδειγμα, σε αυτή του Giambattista Valli το παιχνίδι ανάμεσα στο βιολετί και το λιλά ήταν εμφανές. Από την άλλη μεριά, στην πασαρέλα του Christian Cowan οι λιλά σκιές συνδυάζονταν εκπληκτικά με στρας και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Σκιές με λάμψη (μεταλλικές, περλέ και glittery)

Σκιές με λάμψη (μεταλλικές, περλέ και glittery)

Η λάμψη δεν έχει την τιμητική της μόνο στη μόδα αλλά και στο μακιγιάζ.

Σκιές ματιών λοιπόν με glitter, ιριδίζον εφέ, αλλά και μεταλλικές αποχρώσεις θα φορεθούν κατά κόρον, κάνοντας το makeup μας πιο glamorous.

Επομένως, επιλέγοντας το αγαπημένο σας λαμπερό χρώμα μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά μακιγιάζ ματιών με απαλό ή έντονο αποτέλεσμα.

Smokey eyes

Smokey eyes

Τα έντονα και σκούρα smokey μακιγιάζ σε καφέ και μαύρο θα έχουν την τιμητική τους.

Τα smudge μακιγιάζ ματιών, δηλαδή τα εμπνευσμένα από τα 90’s makeup που μοιάζουν σαν «μουτζούρα» θα μας δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα trendy εκθαμβωτικό βραδινό βάψιμο.

Eyeliner με πολλούς διαφορετικούς τρόπους

Eyeliner με πολλούς διαφορετικούς τρόπους

Από το kitten eyeliner, δηλαδή αυτό με την πολύ λεπτή γραμμή, μέχρι το cat eye και την έντονη – παχιά γραμμή στο πάνω ή το κάτω βλέφαρο, οι επιλογές για μακιγιάζ είναι αμέτρητες και αυτή τη σεζόν.

Με βασικό χρώμα το μαύρο, αλλά και με ενδιαφέρουσες χρωματικές παραλλαγές το eyeliner θα έχει και πάλι πρωταρχικό ρόλο στα makeup trends της σεζόν.

Διαβάστε επίσης