Ντέμι Λοβάτο: Λανσάρει το πρώτο sex toy για μη δυαδικά άτομα – «Όλοι αξίζουμε οργασμούς»

Η Ντέμι Λοβάτο, την περασμένη άνοιξη, αποκάλυψε πως πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary (μη-δυαδικό φύλο)και φυσικά, δεν θα μπορούσε να αφήσει στην τύχη τους όλους εκείνους που ταυτίζονται μαζί της.

Έτσι κυκλοφόρησε το δικό της sex toy, έναν κίτρινο δονητή με την ονομασία «Demi Wand» με στόχο, όπως η ίδια λέει να απομακρύνει το στίγμα από την ικανοποίηση.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδυναμωτικό από το να πάρεις την ευχαρίστησή σου στα χέρια σου. Έχουμε περάσει πάρα πολύ καιρό προσποιούμενοι ότι δεν είμαστε σεξουαλικά όντα, ήρθε η ώρα να σταματήσουμε αυτό το στίγμα. Όλοι αξίζουμε την απόλαυση. Όλοι αξίζουμε οργασμούς» αναφέρει η σταρ.

Ο δονητής, ο οποίος πωλείται για 79 δολάρια διατίθεται στην αγορά ως «αθόρυβος» ενώ όπως ανέφερε η δημιουργός του, σύμφωνα με την Indepedent, επέλεξαν να τον κάνουν κίτρινο επειδή είναι ένα ουδέτερο χρώμα αναφορικά με το φύλο.

«Ήθελα κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας, ανεξάρτητα από το φύλο του. Ξέρετε ότι είμαι non-binary και αυτό είναι το ραβδί μου», ανέφερε η Ντέμι Λοβάτο.

Διαβάστε επίσης