Πάρις Χίλτον: Παντρεύτηκε τον σύγγραφέα Κάρτερ Ριμ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κάρτερ Ριμ, παντρεύτηκε σε μια άκρως ρομαντική τελετή, η Πάρις Χίλτον.

Η Πάρις και ο Κάρτερ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή στην έπαυλη του προπάππου της “χρυσής κληρονόμου”, Μπάρον Χίλτον, στο Μπελ Έαρ του Λος Άντζελες.

Οι εορτασμοί του γάμου θα κρατήσουν τρεις μέρες. Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με δεξίωση στο κτήμα, σήμερα θα γίνει μια μεγάλη γιορτή στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα ενώ οι εορτασμοί θα κορυφωθούν αύριο Σάββατο.

Η 40χρονη Πάρις Χίλτον άλλαξε πολλές φορές ρούχα κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας των γαμήλιων εορτασμών, ενώ χάρισε μόνο μια φωτογραφία στους φαν της φορώντας νυφικό Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα αλλά στον κυρίως γάμο που είναι το Σάββατο αναμένεται να βάλει Βαλεντίνο. Το Σάββατο λέγεται ότι θα εμφανιστεί και η Κιμ Καρντάσιαν που ξεκίνησε στο πλευρό της ως στυλίστρια και εξελίχθηκε σε μεγιστάνα του κόσμου του θεάματος.

Τα δικαιώματα προβολής του γάμου της πουλήθηκαν από την ίδια στην ψηφιακή πλατφόρμα Peacock της NBC Universal έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων γι’ αυτό άλλωστε και η ίδια απαγόρευσε στους πρώτους καλεσμένους των γαμήλιων εκδηλώσεων να ανεβάσουν οτιδήποτε στα σόσιαλ μίντια.

Διαβάστε επίσης