Ξεσπά η Κατερίνα Καινούργιου: «Ξέρετε τι σχόλια έχω; Ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά…»

Ενα ξέσπασμα είχε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε η Νάταλι Κάκκαβα και στο οποίο απαντάει στα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας κάτω από την φωτογραφία με την αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που διαβάζει στα social media και στην φημολογούμενη είδηση ότι χώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε.

Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; “Ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά”, “Σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά”, “Σε χώρισε γιατί έχει άλλη”.

Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα, τι έχω κάνει… έχει πρόβλημα ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης