Μαίρη Συνατσάκη: Τσακώθηκε στη μέση του δρόμου με άγνωστο άνδρα – Την αποκάλεσε τρελή

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ένα περιστατικό που της συνέβη με έναν άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου.

Ο εν λόγω άντρας βιντεοσκοπούσε περαστική γυναίκα, υπό την άγνοιά της, με την παρουσιάστρια να αντιδράει για το γεγονός αυτό.

Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη περιέγραψε τον διάλογό τους.

«Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν. Πλησίασα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει», περιέγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα. Δεν λέω να πλακωθούμε στις μπουνιές, λέω απλά να μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα.

Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το me too movement και την όλη αυτή την ανοιχτή συζήτηση που γίνεται γι’αυτά τα θέματα, δεν ταράχτηκα καθόλου γυρνώντας να του μιλήσω, δεν άρχισα να τρέμω και τέτοια πράγματα που μου συνέβαιναν παλιότερα σε αντίστοιχα περιστατικά» .

Διαβάστε επίσης