Αυτό είναι το απόλυτο μανικιούρ του Χειμώνα

Μία από τις πιο «δυνατές» τάσεις της σεζόν στα νύχια, και το μανικιούρ, είναι τα σκούρα χρώματα.

Και δεν αναφέρομαι στο μαύρο μόνο, που είναι συνώνυμο του dark look αλλά και στους σκοτεινούς τόνους του κόκκινου ή του γκρι. ;Eνα σκούρο μανικιούρ μπορεί ταυτόχρονα να είναι παιχνιδιάρικο, χαριτωμένο ή ακόμη και ρομαντικό. 

Mat και λαμπερό μαζί. Η βάση μοιάζει με βελούδινη και τα dots τη στολίζουν με τον ωραιότερο τρόπο. Τόσο το χρώμα όσο και το σχέδιο ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις αλλά και μήκη νυχιών. Μπορείς δηλαδή να το υιοθετήσεις ακόμη κι αν έχει κοντά. 

Lava Onyx: Έτσι ονομάζει το συγκεκριμένο μανικιούρ η celebrity nail artist Betina Goldstein και είναι η αλήθεια. Το μαύρο στη βάση των νυχιών και το μεταλλικό στα tips θυμίζουν ηφαίστειο. 

Το κλασικό rouge noir που θα συνδυάσεις με την ίδια ακριβώς απόχρωση στα χείλη. Πρόκειται για ένα εμβληματικό χρώμα αγαπούν πολύ οι celebrities και το υιοθετούν ακόμη και στο κόκκινο χαλί.  

Black Magic: Με ιριδισμούς σε απίθανες αποχρώσεις που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα αλλά και τα Χριστούγεννα. 

Πράσινο: Είναι η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα κι εκείνο που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Άπλωσε την πιο βαθιά απόχρωση στα νύχια και δημιούργησε το τέλειο twist με ένα βερνίκι που περιέχει glitter. 

Μαύρο-χρυσό: Αντίστροφο french mani με τη μεταλλική γραμμή στη βάση και όχι στα tips. 

Διαβάστε επίσης