Σοκάρει η Μπέλα Χαντίντ: Με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες, η Μπέλα Χαντίντ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη και κάλεσε οποιονδήποτε παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας, να θυμάται πως «δεν είσαι μόνος». 

Η Μπέλα που έχει και στο παρελθόν αναφερθεί στη σοβαρή κατάθλιψη και το άγχος που βίωσε ως έφηβη, με αφορμή ένα βίντεο του Γουίλοου Σμιθ για το ζήτημα, είπως πως «τα λόγια του Γουίλοου με έκαναν να νιώσω λιγότερο μόνη» 


Η ίδια μοιράστηκε ένα κλιπάκι από το βίντεο της 21χρονης κόρης του Γουίλ Σμιθ, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας όπου κλαίει

«Τα social media δεν είναι αληθινά. Προς όσους αγωνίζεστε, να θυμάστε αυτό. Κάποιες φορές ό,τι χρειάζεσαι να ακούσεις, είναι πως δεν είσαι μόνος» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια. 


«Είχα αρκετές νευρικές κρίσεις και μπερνάουτ για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος σου για να καταλάβεις τα τραύματά σου, τις ευαισθησίες, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και τη διαχείρισή του». 


Στην ανάρτησή της, μοιράστηκε κάποιες συμβουλές με τους followers λέγοντας πως «υπάρχει πάντα φως στην άκρη του τούνελ και το ρόλερκοστερ πάντα θα σταματά σε κάποιο σημείο»


«Υπάρχει πάντα το περιθώριο να ξαναρχίσει, όμως για μένα είναι ωραίο να ξέρω πως έστω για λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες, θα βελτιωθεί, σε κάποιο βαθμό, έστω και για λίγο» πρόσθεσε η ίδια. 


Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μπέλα Χαντίντ που έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της πως παθαίνει μπλακάουτ από το άγχος στα ντεφιλέ, είχε πει πως θα έκανε ένα διάλειμμα από τα social media για να βελτιώσει την ψυχική της υγεία. 

Διαβάστε επίσης