Ζουμερά και καλοσχηματισμένα χείλη – Σου έχουμε τον τρόπο

Σου αρέσουν, τα θαυμάζεις, και επιθυμείς να τα αποκτήσεις. Για εσένα που η φύση σου χάρισε όμορφα, αλλά λεπτά χείλη, σου έχουμε όλα τα tips να τα κάνεις δείχνουν πιο γεμάτα και ζουμερά με φυσικο τρόπο.

Με σωστή περιποίηση και το κατάλληλο μακιγιάζ μπορείς να το «κλέψεις» και πετύχεις το εφέ με αποτέλεσμα που μοιάζει φυσικό!

Ξεκίνα από την περιποίηση:

To Scrub

Κάνε απολέπιση με μια οδοντόβουρτσα και μαλακές, κυκλικές κινήσεις ή φτιάξε το δικό σου home made απολεπιστικό με λίγο ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη.

Το Lip balm

Ενυδάτωσέ τα με lip balm που περιέχει έλαιο μέντας, το οποίο δημιουργεί στα χείλη μια αίσθηση καψίματος. Αυτό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο σημείο και ενισχύει τον όγκο.

Δημιούργησε την βάση σου:

Χρησιμοποίησε foundation ή concealer και άπλωσέ το στα χείλη όπως θα έκανες και στο πρόσωπο.

The Cupid Bow

Εφάρμοσε μικρή ποσότητα highlighter στο σημείο ακριβώς στο κέντρο του πάνω χείλους που δημιουργεί τόξο. Χάρη σε αυτή την ελάχιστη λάμψη σχηματίζεται η ψευδαίσθηση του πλούσιου όγκου στα χείλη.

Όρισε το σχήμα:

Η σωστή απόχρωση κραγιόν

Ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις το κραγιόν σου. Ιδανικά διάλεξε ανοιχτούς τόνους . Τα σκούρα κραγιόν κάνουν τα χείλη να δείχνουν μικρότερα. Αν ψάχνεις τον τέλειο natural τόνο, τσέκαρε στον καθρέφτη το εσωτερικό του κάτω χείλους, τραβώντας το απαλά προς τα κάτω. Αυτή είναι η απόλυτη nude απόχρωση για εσένα

Λάμψεις

Χρησιμοποίησε λίγο bronzer ή σκιά ματιών σε μεταλλική χρυσαφένια απόχρωση. Με το δάχτυλο σου ακούμπησε ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο του κάτω χείλους. Με αυτόν το τρόπο κάνεις contouring στα χείλη και δείχνουν μεγαλύτερα.

Glossy Touch

Ολοκλήρωσε με διάφανο lip gloss και δώσε έμφαση στο κέντρο των χειλιών σου. Mπορεί να προμηθευτείς ένα plumping gloss, που περιέχει στοιχεία που φουσκώνουν ελαφρώς τα χείλη.

Διαβάστε επίσης