Σάκης Κατσούλης: “Θέλω η Μαριαλένα να είναι η μητέρα των παιδιών μου”

Μπορεί να άργησε κάποιους μήνες, ωστόσο ο Σάκης Κατσούλης παραδέχθηκε επιτέλους πως είναι ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο νικητής του Survivor, συγεκριμένα, υπήρξε πιο αποκαλυπτικός από πότε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Status και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Καμέα, λίγο μετά το ατύχημά του.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη αυτή προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο Σάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως το Survivor έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επανασύνδεσή τους.

«Το Survivor έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ξαναέρθουμε κοντά με τη Μαριαλένα. Προσπάθησα πάρα πολύ για να ξαναείμαστε μαζί, από το πρώτο διάστημα. Προσπαθούσα σχεδόν έξι μήνες για να γίνουμε ζευγάρι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω δόθηκε και από τους δυο. Θα ήθελα η κάθε μέρα να είναι καλύτερη από τη χθεσινή. Αυτό παλεύω σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Έχει περάσει από το μυαλό μου ότι θέλω να είναι η μητέρα των παιδιών μου».

Για την μητέρα της Μαριαλένας είπε: «Δε μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός και δεν θα το κάνω. Δε της κρατάω κακία γιατί είχε το παιδί της στην άλλη άκρη του κόσμου. Όσοι κρίνουν ας βάλουν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση. Όταν έχεις το παιδί σου στην άλλη άκρη του κόσμου μπορείς να πιστεύεις ότι θες. Όταν ένας δημοσιογράφος σε προσεγγίζει και σου λέει ότι πρέπει να μιλήσεις για να βελτιώσεις την εικόνα της κόρης σου, δε μπορείς να ξέρεις αν σου λέει αλήθεια. Δεν έχεις την κριτική ικανότητα να το κάνεις, δεν έχει να κάνει με την εξυπνάδα αυτό αλλά με την εμπειρία στην τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για τον παππού μου».

Διαβάστε επίσης