Βρισηίδα Ανδριώτου: Έκτη στον κόσμο στον κορυφαίο διαγωνισμό ομορφιάς «The Miss Globe 2021»

Την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς “The Miss Globe 2021”, που πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία εκπροσώπησε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το μοντέλο κατάφερε να κατακτήσει την έκτη θέση ανάμεσα σε 60 κράτη και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Ακόμη, κέρδισε το στέμμα της “The Miss Talent Globe 2021” και τη θέση της 1st Runner Up ως “The Miss Bikini Globe 2021”.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία.

«Λοιπόν αυτό ήταν… 6η θέση στο παγκόσμιο The Miss Globe. Ένα υπέροχο ταξίδι τελείωσε. Ενα ταξίδι γεμάτο υπέροχες αναμνήσεις, για ακόμα μια φορά έβαλα τον εαυτό μου σε κάτι καινούργιο για εμένα. Να δοκιμαστεί και να γίνω ακόμα καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, γιατί αυτό το ταξίδι πέρα από ομορφιά ήταν και ένα μάθημα. Θέλω να ευχαριστώ τον θεσμό μου @starandmr.gshellas που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να το ζήσω και το @themissglobe για όλα όσα μας προσέφερε και μας είχε σαν πριγκίπισσες κάθε μέρα. Το καλύτερο team ever @stratospafliot , @velvetstormm , στυλίστα μου @ioannis.fere και τον Γιώργο Κούβαρη τον πρόεδρο μας.. και τον υπέροχο @stavros_dask που μόνο με την γκρίνια μου είχε να βγάλει πέρα κάθε μέρα και με ήρεμουσε. Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που πιστέψετε σε εμένα και με στηρίξατε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Διαβάστε επίσης