Σοκάρει η Πωλίνα Γκιωνάκη: «Με χτύπησε και το κεφάλι μου άνοιξε. Στη συνέχεια προσπάθησε να με στραγγαλίσει»

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η ηθοποιός Πωλίνα Γκιωνάκη, κόρη του αξέχαστου κωμικού Γιάννη Γκιωνάκη, η οποία ανέφερε τη δική της ιστορία κακοποίησης, την οποία υπέστη από πρώην σύντροφό της.

Η ηθοποιός είπε ότι η σχέση αυτή κράτησε έξι χρόνια και οι περιγραφές της συγκλόνισαν τους συνεργάτες της εκπομπής και το τηλεοπτικό κοινό. 

«Το 2016 έφυγα από αυτή τη σχέση. Ήταν άνθρωπος από τη δουλειά μας. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο δεν θα σου ασκήσει βία αμέσως. Τα σημάδια υπήρχαν, αλλά εγώ δεν τα είχα καταλάβει. Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Ξεκίνησε από τη λεκτική και την ψυχολογική βία. Προσπαθεί να σε κάνει να μη νιώθεις ασφάλεια μόνος, ότι εξαρτάσαι από εκείνον. Δεν ήμουν μια γυναίκα που είχα ανάγκη να εξαρτηθώ, αλλά ήταν χειριστικός. Με υποτιμούσε με τον τρόπο του. Μου έλεγε “μεγάλωσες”. Για τις ατέλειές μου. Σε υποτιμά. Έτσι ξεκινάει. Μετά, όταν υπάρχει μια διαφωνία, ξεκινά να σε σπρώξει. Μετά μπορεί να είναι ένα χαστούκι. Εγώ στο πρώτο χαστούκι, έφυγα. Ξαναγύρισα, γιατί με διεκδικούσε τόσο πολύ: “σ’ αγαπάω, δεν θα ξαναγίνει ποτέ”. Θέλω να πω στις γυναίκες ότι δεν υπάρχει το “ποτέ”, σαφώς θα ξαναγίνει. Είχε γονατίσει μπροστά στα πόδια μου στο Κολωνάκι, μπροστά σε κόσμο και παρακαλούσε. Μπορεί μέσα μου να κολακευόμουν», εξομολογείται η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Στη συνέχεια, όσα λέει προκαλούν ανατριχίλα.

«Ήθελε να παίξω σε ένα έργο που είχε γράψει. Να το ανεβάσω στο θέατρο. Στη δουλειά μου προσέχω πάρα πολύ.Δεν πίστευα εγώ ότι το έργο αυτό θα πάει καλά και αρνήθηκα. Μπορεί η άρνησή μου να τον μείωσε επαγγελματικά. Καθόμασταν εγώ σε μία πολυθρόνα κι εκείνος σε μια πολυθρόνα απέναντί μου. Ήρθε και με έπιασε από τον ώμο τόσο δυνατά να με ταρακουνήσει και χτύπησα το κεφάλι μου στο ξύλο της πολυθρόνας και το κεφάλι μου “άνοιξε”. Μετά με έπιασε από τον λαιμό. Υπάρχει φωτογραφία που είναι ο λαιμός μου μελανιασμένος όλος. Θα μπορούσε να με είχε πνίξει.

Διαβάστε επίσης