Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Καραβάτου

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA «Τι λες τώρα» με αφορμή την παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Βέμπο.

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε στο #MeToo και τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο, καθώς την απουσία της στην τηλεόραση φέτος.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του βίντεο αφιερώματος που της ετοίμασε οι συντελεστές της εκπομπής συγκινήθηκε έντονα, αφού ο σύζυγός της έκανε μυστικό γύρισμα για τις ανάγκες του «Τι λες τώρα;».

Με τον Φώτη είμαστε φίλοι. Ό,τι και να γίνει εκεί στηρίζεται η σχέση όλη, είναι ο καλύτερος μου φίλος» εξομολογήθηκε η Πηνέλοπη Αναστασοπούλου για τον άνδρα της ζωής της.

«Κάνατε γύρισμα με τον άντρα μου; Ούτε εγώ δεν μπορώ να τον βρω! Έχω πάθει σοκ. Σας δυσκόλεψε πολύ, ε;», είπε φανερά συγκινημένη.

«Είμαστε φίλοι, ότι και να γίνει εκεί στηρίζεται η σχέση μας. Μπορεί να έχω γίνει πιο κυνική και αυστηρή σε κάποια πράγματα, αν επικοινωνήσεις αυτό που σε έχει ενοχλήσει θα ζητήσω συγγνώμη, όταν θέλεις να υπάρξεις με έναν άνθρωπο με αγάπη, δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού», δήλωσε η ηθοποιός.

«Τον θυμάμαι να έρχεται στο πρώτο μας ραντεβού, και την θυμάμαι πάντα σε στιγμές κρίσης. Τα καλά του είναι τόσο καλά, που τα κακά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τα διαπραγματεύεσαι».

«Το συναίσθημα όταν βγαίνει είναι πάντα καλό, ακόμα και όταν εκτίθεσαι στην τηλεόραση. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε στιγμές, γιατί πρέπει να σταματήσει στην τηλεόραση να είναι όλα ξύλινα».

Διαβάστε επίσης