Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της – Τα πρώτα της λόγια

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη και φορώντας μαύρα, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Mega.

«Καλό μεσημέρι σε όλους. Όπως αντιλαμβάνεστε για μένα αυτές οι στιγμές οι πρώτες είναι πολύ αμήχανες. Από το προηγούμενο Σάββατο έχει αλλάξει η ζωή μου πολύ δραματικά. Απόλυτα βασικά. Οπότε είμαι σε αυτή την κατάσταση.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί μπόρεσα να έχω τη μαμά μου διπλά μου μέχρι το προηγούμενο Σάββατο περίπου τέτοια ώρα. Το λέω πως είμαι τυχερή, γιατί η μαμά μου είχε χάσει τη μαμά της όταν ήταν 5 χρονών. Οπότε για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα.

Επίσης αισθάνομαι πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από εσάς και τον σταθμό μου. Είναι μεγάλη χαρά να επιστρέφω εδώ. Θυμάμαι το προηγούμενο Σάββατο είπα πως είμαστε εδώ για να ξεχαστούμε, αλλά να μην ξεχάσουμε. Είναι περίπου το ίδιο πράγμα που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Ίσα-ίσα μου κάνει καλό που είμαι εδώ για να είμαστε όλοι μαζί παρέα. Να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά» είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε επίσης