Η νέα καμπάνια της Intimissimi δημιουργήθηκε για να αγκαλιάσει όλες τις γυναίκες

Η ομορφιά έχει πολλές μορφές και η Intimissimi “αγκαλιάζει” τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας στέλνοντας μήνυμα body positivity στη νέα της καμπάνια, κάνοντας focus στην αισθαντικότητα αλλά κι έχοντας πλήρη επίγνωση για τη βιωσιμότητα.

Bρες τη δική σου δύναμη, τη δική σου ομορφιά

Αγκαλιασέ την, αγκάλιασε τον εαυτό σου

Στήριξε τέλεια, σώμα και πνεύμα

Γιατί κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά

Πέρα από (κάθε) φόρμα και λειτουργία. Σχεδιασμένα για ομορφιά. Για σένα

Αυτό είναι το μήνυμα του Iταλικού Lingerie Βrand που μιλάει για την ενδυνάμωση των γυναικών, την πληρότητα και την αυτοέκφραση.

Γιατί η κάθε γυναίκα, έχει τη δική της ομορφιά και αυτό ακριβώς επιθυμεί η Intimissimi να προβάλει. Η αποδοχή όλων των τύπων σώματος και η ανάγκη των γυναικών να νιώθουν ο εαυτός τους ενισχύει την πρόθεση να ανακαλύψουν όλες τη δύναμη που έχουν μέσα τους. 

Το κάνει μέσα από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες που φοράνε το ίδιο σουτιέν.

Η νέα καμπάνια της Intimissimi είναι μία πρόσκληση στην ομορφιά σε όλες τις μορφές της

Η πρόσκληση για συνειδητοποίηση των τύπων σώματος συνοδεύεται με την παρουσίαση μια σημαντικής επέκτασης στις συλλογές Intimissimi που τώρα ενσωματώνουν μεγαλύτερη γκάμα μεγεθών καλύπτοντας μέχρι και F cup σε διάφορα μοντέλα σουτιέν.

Ένα παράδειγμα είναι το σουτιέν που προβάλλεται στην καμπάνια, το iconic μοντέλο Elena – με ελαφριά ενίσχυση, σε V-σχήμα, ένα push-up σουτιέν με μπανέλα. Ο σκοπός του είναι να μπορεί να ικανοποιεί σε επίπεδο στήριξης και εμφάνισης, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη και σώμα χωρίς να θυσιάζεται η κομψότητα και η αισθαντικότητα του ενδύματος.

Αυτή η διευρυμένη ποικιλία στα μεγέθη είναι μία σημαντική νέα άφιξη, που κάνει την εμφάνισή της με νέα δαντέλα μαζί με 100% βιοδιασπώμενη ίνα πολυαμιδίου. Συγκεκριμένα, είναι ένα απαλό, άνετο και ελαστικό ύφασμα, εξίσου κατάλληλο για μεγαλύτερα cup sizes. Επιπλέον, η χαρακτηριστική επίπεδη υφή του το κάνει αόρατο κάτω από κάθε είδος ενδύματος.

Διαβάστε επίσης