Φωτεινή Πετρογιάννη εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: “Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται. Υπήρχε τρομοκρατία, μηδένιζε ανθρώπους “

Απίστευτο ξέσπασμα από την Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό την Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ξέσπασε εναντίον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια για την ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία εργαζόταν στον Alpha την επίμαχη περίοδο που ακούγονταν διάφορα περιστατικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε σε έντονο ύφος: «Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά. Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους, μιλάω και για μένα. Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω από το οπτικό της πεδίο μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε “πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι”.

Να δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει το λάθος της. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση. Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους… Αυτά είναι αλήθεια. Και να βγουν και κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι και να τα πουν».

Διαβάστε επίσης