Η Τσιμτσιλή επιβεβαιώνει τις φήμες για Καινούργιου-Τσαγκρίδη

Το δικό της σχόλιο έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με τον φημολογούμενο χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Με αφορμή δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη που προβλήθηκαν στο Happy Day, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι περνάει κρίση.

«Επειδή έχουμε μιλήσει με την ίδια την Κατερίνα και ξέρουμε. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίσεις. Έχουν τα πάνω και τα κάτω. Προφανώς για να το λέει και ο Νίκος και για να υπάρχουν και κάποιες φήμες… Μπορεί να έχει υπάρξει ένας καβγάς, αλλά στις μεγάλες σχέσεις που μετράνε χρόνια αυτά συμβαίνουν. Το λέω γιατί τελευταία κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως έχουν χωρίσει οριστικά. Όταν ένα ζευγάρι είναι χρόνια και ταιριάζει, μπορεί να υπάρχει μια κρίση και να ξεπεραστεί. Επειδή ταιριάζουν ο Φίλιππος με την Κατερίνα και έχουν μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές, ευχόμαστε να είναι μια κρίση και να τα ξαναβρούν σύντομα. Η Κατερίνα ποτέ δεν έχει κρυφτεί και όταν αυτό συμβεί θα το επικοινωνήσει η ίδια με τον κόσμο» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Νωρίτερα ο Νίκος Κοκλώνης είχε δηλώσει για το ίδιο θέμα: «Και εγώ όταν χώρισα η Κατερίνα ήταν δίπλα μου. Άρα αν ποτέ χωρίσει η Κατερίνα και εγώ θα είμαι δίπλα της. Έτσι είναι οι σχέσεις ρε παιδιά, έχουν τα up και τα down τους. Τσακώνεσαι τα ξαναβρίσκεις. Αυτό είναι το αλατοπίπερο που σε κάνει να ερωτεύεσαι. Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει ό,τι και να λέει. Πιστεύω πως η Κατερίνα επειδή είναι ένας αυθόρμητος, καθαρός άνθρωπος, όταν νιώθει κάτι το βγάζει. Έτσι λοιπόν στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο».

Διαβάστε επίσης