Χείμαρρος η Ζήνα Κουτσελίνη: “Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η αιτία να φύγω από τον Alpha”

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη στη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά». Απόσπασμα από όσα είπε η παρουσιάστρια, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόλυσή της από τον Alpha και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν. Ενώ έχει πεθάνει πριν μία εβδομάδα ο αδελφός μου, όλοι να με ρωτάνε πώς είμαι και τι κάνω, φεύγω για την κηδεία, γυρίζω πίσω για να κάνουμε, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες για τον αδελφό μου. Ήμουν ο μοναδικός του άνθρωπος. Φεύγω, γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα, κάνουμε 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνουμε 15%, εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά και να στρώσεις πωπό κάτω” είπε η Ζήνα Κουτσελίνη .

Τότε η Αννίτα Πάνια τη ρώτησε αν ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκείνη που ζήτησε να απολυθεί, με την ίδια να απαντάει : «Δεν έκρυψα ποτέ ότι μιλάω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αν ήταν εκείνη ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα που ζήτησε την απόλυσή μου, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω; Αγάπη. Αυτό να κρατήσεις από εμένα. Αν υπάρχει αυτή η κασέτα ντοκουμέντο αύριο, θα υπάρχει μόνο αγάπη. Και για αυτό το πλάσμα που πριν σου είπα ότι μετά την κηδεία του αδελφού μου, δύο εβδομάδες μετά, με έδιωξε, αγάπη συνεχίζει να υπάρχει»

Διαβάστε επίσης