Η στάση της Δανάη Μπάρκα απέναντι στο “χοντρή παρουσιάστρια” του Τάσο Ξιαρχό: «Αυτοί οι άνθρωποι χρήζουν αγάπης»

Την καλύτερη απάντηση στο νέο απαράδεκτο σχόλιο που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για τη Δανάη Μπάρκα, έδωσε η παρουσιάστρια του Mega.

Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη», στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, δανείστηκε λίγο από το χρόνο για να δώσει τη δική της αποστομωτική απάντηση στον χορευτή. Και μάλιστα το έκανε με πολύ ωραίο τρόπο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μπήκαν στη διαδικασία και σπατάλησαν έστω και λίγα δευτερόλεπτα για να μου στείλουν μήνυμα αγάπης. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο την αγάπη που πήρα εγώ το τελευταίο 24ωρο να την πάρουν διπλά. Γιατί ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφθεί από παντού η ανασφάλεια, η κακία και μιζέρια. Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει στεναχωρηθεί γιατί τον κορόιδεψαν», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε στη συνέχεια: Να την αφιερώσουμε σε όποιον ομοφυλόφιλο άνθρωπο έχει νιώσει περιθωριοποιημένος, σε όποιον χοντρό άνθρωπο που έχει νιώσει ανασφαλής. Σε όποιον αδύνατο άνθρωπο έχει νιώσει ότι παίρνει αρνητικά σχόλια και χλευαστικά. Σε όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας για χλευαστικά σχόλια που του έγιναν. Σε όποιον Έλληνα, Αλβανό, Πακιστανό, Ιταλό έχει νιώσει μπούλινγκ για την καταγωγή του. Σε όποιον άνθρωπο θεωρεί ότι δεν έχει πάρει αυτά που του άξιζαν γιατί κάποιος προσπάθησε να τον κάνει να αισθανθεί κατώτερος».

Η Δανάη Μπάρκα συμπλήρωσε: «Αυτή η καλημέρα να πάει παντού, αλλά μία μεγαλύτερη καλημέρα θέλω να πάει σε κάθε άνθρωπο αχάιδευτο εκεί έξω και σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει πάρει την αγάπη που θα έπρεπε, άρα δεν έχει και να τη δώσει. Που μπορεί να έχει τύχει να γίνει ρατσιστής, να μη θέλει κάτι που τυχαία δεν είναι ο ίδιος. Σε κάθε άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις, οπότε άθελά του ή ηθελημένα προκαλεί πόνο, στεναχώρια, αμηχανία σε κάποιους άλλους. Σε αυτούς αξίζει μια παραπάνω καλημέρα γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς που πήραμε αγάπη κι έχουμε να δώσουμε».

«Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωπο δεν θέλουν ούτε αρνητικά σχόλια, ούτε κριτική, ούτε μίσος. Χρήζουν αγάπης και αυτό είμαστε εμείς εδώ να κάνουμε. Χαίρομαι πολύ που όλοι μαζί ενωθήκαμε χθες, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είμαστε καλά, να είμαστε ενωμένοι και αν η τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να στέλνουν ένα μήνυμα, κατά τη γνώμη μου, όσο υπάρχω εδώ, αυτό θα προσπαθώ να κάνω. Ας είναι η αγάπη, η διακριτικότητα και η ένωση. Να είμαστε καλά και σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης», είπε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης