Η Άννα Φόνσου αποχαιρετα τον πρώην σύζυγό της, Τάκη Μπουγά και “ραγίζει καρδιές”

Ο συνθέτης και τραγουδοποιός Τάκης Μπουγάς έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Τάκης Μπουγάς το 1985 είχε παντρευτεί την Άννα Φόνσου και έμεινε μαζί της επτά χρόνια. Χώρισαν το 1993 και από τότε διατηρούσαν καλές σχέσεις.

Τάκης Μπουγάς: Πέθανε ο γνωστός συνθέτης, πρώην σύζυγος της Άννας Φόνσου  και μαέστρος του Γιώργου Μαζωνάκη

Η Άννα Φόνσου το μεσημέρι της Τρίτης μέσω του λογαριασμού “Actors House – Το σπίτι του ηθοποιού” στο Facebook, με ένα κείμενο που “ραγίζει καρδιές” αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της.

«ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΟΥ. Έφυγες αγάπη μου 01/11/2021, 7 παρά 5. Από τις τελευταίες φορές που σε έβλεπα στο Ιατρικό Κέντρο. Σεπτέμβρης. Εσύ άρρωστος… όχι ήταν ψέμα… Με κοίταγες, μου μίλαγες με εκείνη την αγάπη που δεν έχω συναντήσει ποτέ και που κανείς δεν μπορεί να μου ξαναδώσει. Δύο μήνες περάσαν κι έφυγες… Ό,τι μου είπε ο καταραμένος ο γιατρός.

Μωρό μου, μου είπες, θα γίνω καλά και θα σε πάω πάλι πολλά ταξίδια. Ω Τάκη μου… Ήξερες όλη την αλήθεια και δεν ήθελες να στενοχωριέμαι… Είσαι ό,τι καλύτερο και σπάνιο συνάντησα στην ζωή μου… Τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε… θυμάσαι ήταν 18/05/1985 όταν παντρευτήκαμε… Δεν έχει σημασία αν χωρίσαμε… δεν πάψαμε ποτέ να αγαπιόμαστε…

Σου ζητώ συγγνώμη αν κάποτε σε στενοχώρησα… Θυμάσαι;;; Γαλαξίδι, Τήνο, Θεσσαλονίκη… Όλο τον κόσμο γυρίσαμε μαζί…. Και τώρα;; Μου έλεγες ότι ήσουν καλά. Παίζαμε θέατρο κι οι δυο μας…. Δεν είναι η βροχή που μου χαράκωσε το βλέμμα… είναι που μένω μοναχή…. Δεν θα ετοιμάσει πια κανείς ταξίδι μοναχά για πάρτη μου…. Μίλα μου απλά μην υπερβάλλεις, μην λες ψέματα.. Ότι έφυγες… Είναι αλλιώτικη η μέρα…. Πως πεθαίνει ένας άντρας. Παράξενο… κανείς δεν συλλογίστηκε….

Κι όμως ο θάνατος είναι κάτι που γίνεται…. Πως πεθαίνει ένας άντρας…. Κι όμως κερδίζει κανείς τον θάνατό του… τον δικό του θάνατο… που δεν ανήκει σε κανέναν άλλο. Και τούτο το παιχνίδι είναι η ζωή…. Η ζωή χωρίς εσένα… Έφυγες Τάκη…. Κι εμείς μένουμε φτωχότεροι… Ταπεινέ μου… Ο θάνατός σου αγάπη μου δεν είναι το τέλος… Είναι η αρχή μιας καινούργιας σου ζωής… Γιατί εσύ δεν έχεις γνώση του θανάτου…. Δεν ξέρεις… δεν μπορείς να πεθάνεις… Είσαι σαν ένα κύμα που σπάει και χάνεται…. Σαν την φευγαλέα τη ζωή σου… Που να είσαι;;;; Είμαι τόσο δυστυχισμένη…. Σ΄ αγαπώ….ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ», έγραψε η Άννα Φόνσου.

Διαβάστε επίσης