Άννα Τσουκαλά: Ξεκινάς με όνειρα και σου κόβουν τα φτερά – Σκηνοθέτης του Εθνικού μου είπε ότι αν δεν κοιμηθώ μαζί του, δεν πρόκειται να πάρω ρόλο

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η Άννα Τσουκαλά, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Μη μου λες αντίο» και το ρόλο της «Μελέκ».

Η ηθοποιός, που τα τελευταία 7 χρόνια ζει με τον σύζυγό της στο Μανχάταν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί.

«Η ζωή στο Μανχάταν ήταν δύσκολη στην αρχή γιατί έφυγα με μεγάλη κατάθλιψη από την λατρεμένη Ελλάδα. Με όλα αυτά που είχαν συμβεί με τη σεξουαλική παρενόχληση και με όλη την κατάθλιψη και το κυνηγητό που είχα υποστεί… Όταν ξεκινάς με όνειρα και σου κόβουν τα φτερά σου… Ο πρώτος ήταν ο καθηγητής που είχα στην Δραματική Σχολή, μου είπε ότι “αν δεν κοιμηθείς μαζί μου, δεν θα συνεχίσεις”.

Υπάρχει μια μεγάλη κλίκα και αν θέλουν να σε κατασπαράξουν, μπορούν να σου κάνουν μεγάλο κακό. Ένας μάλιστα είχε βγάλει ναρκωτικά και μου είπε “ξεκίνα και τα ναρκωτικά, γιατί έτσι θα σου αρέσει περισσότερο η ζωή που θα ξεκινήσεις μαζί μου”. Σχεδόν κάθε φορά που πήγαινα σε οντισιόν, αντιμετώπιζα σεξουαλική παρενόχληση.


Ένας μεγάλος σκηνοθέτης μου είπε να πάω στο δωμάτιο του να μου δώσει μια κωμωδία γραμμένη για μένα. Έκλεισε την πόρτα και μου όρμησε, ούρλιαζα, έκανα εμετό. Μου είπε “δεν θα ξαναπαίξεις ποτέ μαζί μου”. Λένε “μη πάρετε την Τσουκαλά, γιατί δεν μας κάθεται”» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Άννα Τσουκαλά.

Διαβάστε επίσης