GNTM: Eίσοδο νέου παίκτη στον διαγωνισμό – Πως αντέδρασαν τα μοντέλα στο σπίτι;

Το βράδυ της Δευτέρας στο νέο επεισόδιο του GNTM μια έκπληξη περίμενε όλα τα επίδοξα μοντέλα.

Συγκεκριμένα, ένας νέος παίκτης έκανε την είσοδό του στο ριάλιτι μόδας του Star.

Πιο αναλυτικά, στη βίλα όπου διαμένουν έκανε την είσοδό του ο 21χρονος Αιμιλιανός ο οποίος μπήκε, μετά και από την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη. Έτσι, μοντέλα από 11 έγιναν και πάλι 12 και οι αντιδράσεις τους ήταν ανάμεικτες.

«Εκεί που τα λέμε ξαφνικά σκάει ένα κύριος μαυρισμένος… Λέω ώπα! Αυτός δεν είναι από δω σίγουρα, γιατί εμείς διακοπές δεν έχουμε κάνει ιδιαίτερα στον ήλιο σε κανένα νησί» είπε ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης με την Αγάπη Μπρουκς να προσθέτει: «Σκάει μύτη ο Αιμιλιανός και τα παιδιά είναι σε φάση… Α γεια! Πώς είσαι; Τι κάνεις».

Άλλοι ενθουσιάστηκαν που τον είδαν μιας και έκαναν παρέα μαζί του από τις auditions, ενώ σε άλλους δεν άρεσε πως προστέθηκε ξανά ακόμη ένα άτομο στο σπίτι. 

«Το θεωρώ λίγο άδικο για έναν επιλαχόντα να γυρίσει. Συνήθως αυτό που γίνεται είναι όταν φεύγει κάποιος οικειοθελώς να επιστρέφει ο προηγούμενος», είπε η Όλγα Ντάλλα που θα προτιμούσε να δει τον καλό της φίλο Θάνο Δημητρίου να επιστρέφει.

Ο Αιμιλιάνο μπήκε στο σπίτι του GNTM , αφού κατά την διαδικασία του Bootcamp ήταν ένας από τους επιλαχόντες σε περίπτωση που κάποιος άλλος αποχωρούσε οικειοθελώς.

Στυλιανός GNTM 4 τελική πεντάδα
Διαβάστε επίσης