DWTS: Βγήκαν τα μαχαίρια στην κριτική επιτροπή – Ατάκες απείρου κάλλους

Μία έντονη διαφωνία ανάμεσα στη Μαρίνα Λαμπροπούλου και τον Στέφανο Δημουλά έφερε αναστάτωση στο Dancing With The Stars.

Όλα ξεκίνησαν με την εμφάνιση της Μαριάννα Γεωργαντή στο παρκέ του χορευτικού σόου πλάι στον παρτενέρ της.

Ο Jason Roditis είπε πως η συγκεκριμένη χορογραφία δεν ταίριαζε στη διαγωνιζόμενη και τότε η Μαρίνα Λαμπροπούλου πήρε τον λόγο σημειώνοντας: «Δε φταίει η Μαριάννα σε αυτό, φταίει ο χορογράφος».

Τότε ο Στέφανος πήρε τον λόγο σημειώνοντας: «Έγινε ξανά η παλιά καλή Μαρίνα», με εκείνη να απαντά: «Παιδιά, σταμάτα! Δίκαιη είμαι και προσπαθεί να καταλάβει ο κόσμος».

Ο Στέφανος δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια απαντώντας: «Κάτσε λίγο Μαρίνα μου! Πρέπει και συ να μάθεις να ακούς καμιά φορά».
«Κοίτα εδώ… Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά!», σχολίασε η Μαρίνα με τον Στέφανο να συμπληρώνει: «Όχι, δεν έχει να κάνει καθόλου με δασκάλα. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι, όταν ένας χορογράφος σου δίνει κάποιες κινήσεις, είναι θέμα σεβασμού αν τις κάνεις και να τις εκτελέσεις».

Αμέσως μετά τις παρατηρήσεις που έκανε η Μαρίνα Λαμπροπούλου προς την δημοσιογράφο και διαγωνιζόμενη του DWTS, ο Στέφανος Δημουλάς επανήλθε στην κόντρα υπογραμμίζοντας με νόημα πως «εν αντιθέσει με την κυρία Λαμπροπούλου, που πρέπει να μάθει και αυτή να ακούει καμιά φορά, αυτό συμβαίνει μέσα στα πλαίσια του χορού».

Διαβάστε επίσης