Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Την σκότωσε με οκτώ μαχαιριές

Νέο περιστατικό γυναικοκτονίας σημειώθηκε στην Ιεράπετρα της Κρήτης, όπου το πρωί ένας άνδρας φέρεται να σκότωσε την πρώην σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές.

Όπως αναφέρει το cretalive, πρόκειται για ένα ζευγάρι ντόπιων, 48 ετών η γυναίκα και 54 ετών ο άνδρας, με τέσσερα παιδιά. Το ζευγάρι είχε χωρίσει τους τελευταίους μήνες και το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα.

Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, η κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, που πρόσφατα έπιασε δουλειά.

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.

Διαβάστε επίσης